Kerítésen innenKiemelt hírek

A kormány-dzsin munkában… – Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót?

„Pusztítsd a szörnyet!” - Uszító matricák tűntek fel Pécsett

A mindenhonnan fröcsögő gyűlöletkampány észrevétlenül fertőzi meg a lelkeket. Az utálnivaló személye ugyan szinte hétről hétre változik, de állandó az üzenet: ha megbélyegzünk valakiket, az eltereli a figyelmet saját életünk problémáiról.

A Fidesz-dzsin…

Addig hergeli itt a Fidesz az embereket, amíg nagy baj lesz. Ma éjszaka feltörték a kampányfőnököm autóját, betörték az ablakot, a szórólapokat szétszórták, a cápa zászlót elvitték – fakadt ki Szél Bernadett képviselő közösségi oldalán.

Biztos az ajánlóíveket keresték, de hiába — nem ott tartjuk.

Épp most teszünk feljelentést, de ez a dolog nem ennyi és zavarba ejtően sok kérdés merül fel.

Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót?

Vagy valaki tudta, hogy a kampányfőnököm autója és ennyire nem akarja, hogy jelölt legyek?

A rendőrség a kamerafelvételek segítségével sikeresebben tud utánamenni a részleteknek, de egy fix:

ahol már az is zavarja a Fidesz által felheccelt embereket, hogy készülünk a választásokra és kampányolunk, ahol aktivistákat támadnak meg agresszívan az utcán, csak mert ajánlásokat gyűjtenek a Fidesz által eltörölt első fordulót helyettesítő előválasztásra, az a rendszer beteg.

Kiadják, épp kit kell gyűlölni, és a gyűlöletbeszéd meg is teszi a hatását:

tudjuk, CEU-s kitűzőt viselő fiatalokat támadtak meg a belvárosban, egy SZFE-s maszkot viselő nő arcát megvágták a villamoson, brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett, és nemrég hárman próbáltak betörni egy meleg zászlót kitűző pár otthonába, az ellenzék elleni hecckampány pedig hónapokkal a választások előtt is érezteti hatását.

Ide vezet a Fidesz nonstop gyűlöletkampánya, és a szavaknak MINDIG van következményük. Én csak azt tudom mondani, hogy megyünk tovább, nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni, de az biztos, hogy ennek a mérgező légkörnek a Fidesszel együtt mennie kell. Mert mindannyian élhető országot akarunk végre valahára. Az aláírásokat meg gyorsan leadom, nehogy véletlenül lába keljen.

A kommentekből…

“a magyar hangot kilopkodják a postaládákból ,listázzák a lakókat a ideszpatkány mozgalmak,a postákon”

“Erőszakra buzdítják a híveiket, már sokan végre is hajtják a gyakorlatban. Néha 1933-ban érzem magam, SA rohamosztagok, megfélemlítés. Már nem sok hiányzik hozzá!”

“Nem nyugszanak bőrükbe,majd ha baj lesz akkor ugrálnak,mint a Nikkel bolha!”

“Sajnos nem állnak le! Most indítják a Stop Gyurcsàny,Stop Karàcsony petíciót! Mi ez ha nem uszítás,gyűlöletkeltés! Sajnos vannak emberek,akik vélt vagy valós sèrelmük miatt elhisznek minde uszìtàst és sajnos brutalitàsra kèpesek!”

“Kövér megmondta: ha vesztenek, háború lesz… Ezek még csak a gyakorlatok.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

A kormány-dzsin munkában... - Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót?

About Author

Comments (1)

  1. Teljesen igaz, sosem voltam gyülölködő, minden embert elfogadtam olyannak amilyen, de most ezt a putris cigány OV t és bandáját tiszta szivből gyülölöm, elérte amit akart !!!

Szólj hozzá!