Szél Bernadett: üzenem a fideszeseknek oda a pártközpontba: ilyen teljesítmény után több szerénységet elvtársak, több szerénységet!

Hallom, Orbánék szerint én akarom fizetőssé tenni a magyar egészségügyet. Bocsánat, melyik országban tetszenek élni ott a Fidesz Pártközpontban?! Nézzük csak meg a tényeket, jöjjenek velem! – hívta a téma iránt érdeklődőket Szél Bernadett közösségi oldala bejegyzésében.

Read more

Márki-Zay Péter, a posztkirály „magyar hangja” Fekete-Győr András – Avagy, akit még a Covid sem tesz parkolópályára

Márki-Zay Péter, az ellenzéki előválasztás győztese szerdán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, ezután lemondott minden programot és otthonában karanténba vonult. Eközben minden eddiginél komolyabban van jelen a közösségi médiában.

Read more

A kormány-dzsin munkában… – Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót?

A mindenhonnan fröcsögő gyűlöletkampány észrevétlenül fertőzi meg a lelkeket. Az utálnivaló személye ugyan szinte hétről hétre változik, de állandó az üzenet: ha megbélyegzünk valakiket, az eltereli a figyelmet saját életünk problémáiról.

Read more

Pin It on Pinterest