Sorting by

×

Márki-Zay Péter, a posztkirály “magyar hangja” Fekete-Győr András – Avagy, akit még a Covid sem tesz parkolópályára

Márki-Zay Péter, az ellenzéki előválasztás győztese szerdán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, ezután lemondott minden programot és otthonában karanténba vonult. Eközben minden eddiginél komolyabban van jelen a közösségi médiában.

MZP csütörtöki posztjai

Csütörtök, 7 óra:

A NER-es kiváltságosok sérthetetlennek érzik magukat, azt hiszik, nekik tényleg mindent szabad. Nemcsak az fér bele nekik, hogy telefonon intézik a csókosoknak az egyetemi vizsgákat és tucatszámra játsszák ki a haveroknak az önkormányzati ingatlanokat, de az is, hogy papírzacskókban adják egymásnak a milliókat a szívességekért. Ilyenek a sima hétköznapok a fideszes világban. Persze titkolóznak, sumákolnak, de utol fogja érni őket az igazság: a kormányváltás után a bűnösök bűnhődni fognak, elszámoltatjuk Magyarország ezeréves történetének legkorruptabb kormányát!

Csütörtök 10 óra:

Rogán Antal és kabinetfőnökének azonnali lemondását követelik az ellenzéki pártok. Magyarország mindannyiunké!

Csütörtök, 11 óra:

Új lakás, vagy ház? Hitel, hitel és még több hitel. Ha pedig nem sikerül törleszteni, akkor jönnek a legfelülről kézivezérelt bírósági végrehajtók, hogy kíméletlenül pénzzé tegyék a szerencsétlenül járt magyar emberek vagyonát. Az Orbán-kormány politikájának hála a lakásárak és bérleti díjak soha nem látott magasságokban, amit ráadásul olyan döntésekkel súlyosbítanak, mint a Fudan-beruházás, amely a megfizethető lakhatást nyújtó Diákváros helyét venné el. Ennek is véget fogunk vetni április 3-án, amikor leváltjuk minden idők leggátlástalanabb kormányát! Mert nem Völner Pált és a fideszes kiváltságosokat, nem Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt kell közpénzzel tömni, hanem a bajba jutottakat átsegíteni a válságon!

Csütörtök, 14 óra:

Sorban gyűltek tegnap az aláírásgyűjtő ívek. Hálával tartozunk azoknak a lelkes önkénteseknek, akik a faggyal dacolva egész nap az utcákon állva képviselték ügyünket. Köszönjük nekik, és köszönjük annak a rengeteg embernek, aki egy aláírással támogatta az ellenzéki egységet. Ez a népszavazás a kormányváltás előszobája, áprilisban közösen buktatjuk meg minden idők legkorruptabb kormányát, és olyan Magyarországot építünk, amely mindannyiunk közös otthona lesz.

És ez csak a mai nap, de hol van még az éjfél.

Szó, szó, szó

Miközben a miniszterelnök-jelölt a karanténidőt valódi home office-ként, és nem “énidőként” éli meg, a már előre lekötött utca-fórumokat sem hagyja veszi. Ebben sietett Márki-Zay segítségére Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke, pártja  választási listavezetője:

“Márki-Zay Péter néhány napig karanténból dolgozik, én pedig az utcán helyettesítem őt. Holnap délelőtt Zsámbékon utcafórumozunk Szél Bernadettel, a Pest 02-es választókerület következő képviselőjével! Gyertek, és beszélgessünk arról, hogy mit tehetünk helyben és országosan a korrupció felszámolása, a környezeti pusztítás megállítása és egy új Magyarország felépítése érdekében!”

-jelentette be közösségi oldalán Fekete-Győr András.

Kapcsolódó

 

Márki

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.