Orbánt, Müllert, Dobrevet is “halállistájára” tette egy radikális csoport, mégsem ez az igazán vérfagyasztó, hanem az emberek reakciója!

Magát a hírt, amiről hajnalban mi is beszámoltunk, biztosan hallotta-olvasta már: a magukat „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoportosulás vezetői emberölésre szólították fel tagjaikat, akiknek ínyükre volt a dolog. A célszemélyek között főleg politikusok nevei szerepeltek. Szégyen, hogy 2021 Magyarországán ez megtörténhet, de legalább annyira aggasztó az emberek reakciója a hírre.

Tovább

Finkelstein: „meg akartam változtatni a világot. Sikerült. Rosszabbá tettem!”

„Meg akartam változtatni a világot. Sikerült. Rosszabbá tettem” – összegezte életét a Fidesz legfontosabb kampánytanácsadója, a 2017-ben elhunyt Arthur Finkelstein. A melegházasságban élt zsidó férfi antiszemita és homofób kampányokat is vezényelt szerte a világon, és módszere magyar megrendelőjének is sikert hozott. Orbán Viktor 2015-ben beindította a gyűlöletvonatot, amit a Fidesz azóta is különböző, előítélettel övezett kisebbségi csoportoknak vezet neki. – kezdte cikkét a Szabad Európa, melyben azt vizsgálta, hogy milyen nyomot hagyott a magyar társadalom mentális állapotán a kormány lassan évtizedes kisebbségellenes politikai kampánya.

Tovább