Sorting by

×

Juszt László: „Hogyan lettem Orbán ellensége? Kinevezéssel!

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartotta és tartja továbbra is a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is a Pegazus-ügy 1999-es elődje  kapcsán.

Juszt László, a Kriminális című bűnügyi magazinműsor és az azonos nevű, az első Orbán-kormány idején bezáratott lap tulajdonosa és főszerkesztője,

aki az 1999-es megfigyelési-ügy kapcsán fontos leleplező dokumentumokat tett közzé, és akit emiatt annak idején letartóztattak és megpróbáltak ellehetetleníteni, úgy döntött, apránként, majd később teljes egészében is ingyenesen közkinccsé teszi a Media1-en a könyvének tartalmát -írta a portál.

“Miért? Mert 1999-ben elmondtam, hogy egy évig hazudta az országnak azt, hogy a Horn-kormány idején a fideszeseket megfigyeltették….”

“Konkrétan mi történt?

Bemutattam azokat a papírokat, amikre hivatkozott, de azok semmit nem bizonyítottak. Így hazugságban maradt.

Mi volt ezzel a baj?

Akkor szembesült először azzal, hogy egy miniszterelnökről is el lehet mondani, hogy ocsmány dolgokat tesz.

Van-e bennem harag?

Miért ne lenne?! Letartóztattatott. Kirúgatott. Bezáratta a szerkesztőségemet. Nem mehettem külföldre. Ellehetetlenítette a kollégáimat, a családomat. Mára persze ezzel nem vagyok egyedül… de mindenkinek a saját sorsa fáj a leginkább.

Változott valami?

Semmi. Velem semmi. Az országgal meg az, amit mindenki lát.

Mi ez a könyv, amit most újra megmutatok?

Azóta felnőtt két korosztály, akik nem tudhatnak arról, hogy már az indulása is mocskos volt. Ez a könyv ezt mutatja be az újszülötteknek. 1999-ben, az ügy lezárásakor jelent meg. Majd pert is nyertem az akkor még szabadon működő magyar bíróságon a miniszterelnök ellen.

Nem ígérek jó szórakozást, de bízom benne, hogy néhány elvakult hívőnek kinyílik a szeme…”

– mondta a Media1-nek Juszt László annak kapcsán, hogy úgy döntött, közkinccsé teszi egykori könyvét. Ebből első körben most 23 oldalt mutatunk meg – íme.

A további részletekért kattintson a Média1 oldalra!

Forrás

Kapcsolódó

 

Juszt: „Hogyan lettem Orbán ellensége? Kinevezéssel! Miért? Mert 1999-ben elmondtam, hogy egy évig hazudta az országnak azt, hogy a Horn-kormány idején a fideszeseket megfigyeltették....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.