A seggnyalás csúcsa: az Emmi köszöntötte Orbán Viktort anyák napja alkalmából!

Közleményt adott ki Anyák napjára az Emmi Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága, ez rendben is van. Az már kevésbé, hogy ez alkalomból Orbán Viktornak is benyaltak. Mi köze Orbánnak az anyák napjához? Ez már a vágyott szerződése része?

[mnky_ads id=”10551″]

Az államtitkárság nem ér(het)i be azok köszöntésével, akiket illet,  az anyák mellett a volt és a leendő kormányt is köszönti, egyúttal felhívja a figyelmet arra is, hogy Orbán Viktor alatt anyának lenni is mennyivel jobb.

[mnky_ads id=”10552″]

Ha nem hiszik, olvassák csak el ezt a két részes közleményt!

„Szeretnénk az eddigieknél is erősebben kifejezni megbecsülésünket és támogatásunkat az édesanyák felé.

Ott állunk az édesanyák és a leendő édesanyák mellett minden élethelyzetben:

amikor gyermekvállalásra készülnek, amikor várandósak, amikor megszületik az első vagy a második, harmadik gyermekük. Amikor úgy döntenek, hogy szeretnének otthon maradni a gyermekkel, amikor a gyermeknevelés mellett tanulni vagy dolgozni akarnak, amikor otthonteremtésbe kezdenek, amikor bölcsőde, óvodába, iskolába járatják a gyermeküket, vagy amikor hosszú évtizedek munkája és a gyermeknevelés után úgy döntenek, hogy szeretnének nyugdíjba menni és már az unokákkal lenni.
A nemzeti kormány ezért vezette be a családi adórendszert, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát, és adta vissza a hároméves gyest az édesanyáknak. A családtámogatások 2010 óta folyamatosan bővülnek: 2016 és 2019 között megduplázzuk a kétgyermekesek családi adókedvezményét, már félmillió gyermeknek biztosítunk ingyen étkezést és több mint egymillió gyermeknek ingyen tankönyvet.

Minden eddiginél több pénzzel támogatjuk

a családok otthonteremtését és a több gyermeket vállaló családokat segítjük az adósságcsökkentésben: a jelzáloghitel-tartozásból és a diákhitel-tartozásból is jelentős összegeket engedünk el számukra…”

És így tovább, csak dőlés dől a hamis önfény. Akkor, amikor a népesség fogy, aki felcseperedik, és kettőnél tovább tud számolni pedig elmenekül innen.

Félreértés ne essék, ez a közlemény arról szól, hogy mindent megadunk nektek, s ti nem szültök eleget, hálátlan dögök. Ilyen közleményt csak végsőkig megfélemlített szervezet adhat ki, s gazemberek írhatnak alá.

[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: magyarnarancs.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük