Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

A Fidesz kereszténydemokráciájában az első (?) számú közellenség a külföldről támogatott szerveződések üldözik is azokat rendesen. Orbán Gáspár Felháza közösségi oldalán hirdeti, nem csupán azt, hogy az ima mellé pénzt is kér a hívektől, – hisz semmit nem adnak ingyen – hanem azt is, hogy külföldről is dől a lé.

Az ima ereje… de azért “adjá bézt” is!

Az anyagi támogatás egy lehetőség arra, hogy bekapcsolódj a mozgalom működésébe. Nem jobban vagy nem kevésbé fontos, mint az önkéntes munka vagy az imatámogatás, ezek nélkül nem tud működni a Felház.

Minden adományért nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük ha ilyen módon is segítitek a szolgálatunkat!”

Többször írtunk már a miniszterelnök fiának csodatételeiről és a fiatalság körében terjesztett igéiről.

Amikor a Felház finanszírozásáról mesélt, kikotyogta az eddig hallott legklasszabb magyarázatát annak, honnan kerítenek elő súlyos milliókat tanaik terjesztésére. Az ötlet annyira jó, hogy a továbbiakban a felmenője is alkalmazhatja, ha kicsit megszorongatják.

“Arra egy egész csapat van, aki azért szokott imádkozni, hogy összejöjjön a pénz, amikor pedig nincs meg a megfelelő keret, gyűjtenek, adományokat várnak.”

Mindezt annak magyarázatául adta, hogy elmondása szerint egy-egy dicsőülésük költsége több millió forint. Egy vidéki rendezvényük körülbelül 5-600 ezer forintban van, de amikor a Millenárison vagy az Akváriumban térítenek, az drágább. A legnagyobb rendezvényük 5 millió forintba került. Ebben persze nincs benne a havi rezsi, ami ennyi embernek nem kis summa.”

“Csodálatos, amit Isten csinál!”

Orbán Gáspár közösségi oldalán számolt be a nemzeti ünnepen celebrált istentiszteletéről. Az angol nyelven prédikáló lelkipásztor azt sugalmazza a fiatal csodálók felé, hogy minden lehetséges, soha nem kell félni és egy igaz út létezik, ami persze az, amin Orbán Gáspár vezetésével jár mindaz, aki Felház-tag.

 

Orbán Gáspár extázisa

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

A kis Orbán nagy dobása – Felház Ünnep

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük