Sorting by

×

A Soros-bérenc Velencei Bizottság “ítélkezett” a gyermekvédelmi törvényről..!

De ahogy a napokban Szijjártó Péter éleselméjűen közölte, hogy nem érdekli őt – és szerintem “a magyar embert” se! – a svéd “demokrácia”, most ugyanúgy kijelenthetjük “a magyar emberek” nevében: nem érdekel minket a Velencei Bizottság sem!

Érje be azzal, hogy ítéletét teljes tisztelettel lesz@rjuk!

Itt olvasható a bizoccság véleményének ismertetése. “A magyar ember” már meg sem lepődik a sok sületlenségen, amit a bizoccság összehordott:

pontatlanság, kétértelműség, hebehurgya, egyeztetés nélküli határozathozatal stb.

A Velencei Bizottság szerint nyilván Soros bérenceivel, LMBTQ-lobbistákkal, libernyákokkal, Kun Béla utódaival kellett volna egyeztetnünk. Pedig volt idejük, hogy észrevegyék:

ilyesmit nem vesz be a magyar ember gyomra..!

Éppen elég a szégyen, hogy – egyelőre! – jelenlétüket el kell tűrnünk az Országgyűlésben…

“A magyar embernek” tényleg leesik az álla: mit képzelnek ezek? “Egyeztessünk” azokkal, akik óvodás gyermekeinket át akarják operáltatni?! Hogy bevigyük az oviba Jancsit, és Juliskaként vigyük haza? Vagy olyanként, aki eldönteni sem tudja, hogy Jancsi-e vagy Juliska? A pokol készül rászabadulni az országra: az oktatási intézmények kapuin dörömbölnek a megvadult LMBTQ-lobbisták, akiket a törvényünk egyáltalán nem véletlenül hoz összefüggésbe a pedofilokkal! Na és a média világában is sok a tennivaló: nagyon is korán vetítenek néhol buzikat idealizáló Agatha Christie-filmeket.

Ha az egész Nyugat megbolondul is, ha minden óvodájukban műtőt rendeznek be nemátalakítás céljára, mi akkor is ellenállunk: ragaszkodunk a normalitáshoz!

Ezért fogjuk megszabadítani az óvodáinkat a nemátalakítást népszerűsítő szakállas óvónőktől, lányos óvóbácsiktól, iskoláinkat a Soros-bérenc, LMBTQ-lobbista “pedagógusoktól”! Rendet teremtünk a magyar emberek oktatási intézményeiben: oda egyetlen sorosista-genderista LMBTQ-s sem teheti be a lábát!

És mi a baja ezzel a Velencei Bizottságnak?

Van pofája azzal vádolni minket, hogy ezzel a törvénnyel antidemokratikus, megfélemlítő környezetet teremtünk… Na és? Még ha igaza volna is: magunknak teremtjük, mi köze van hozzá?! Ha kell, akár az EU-ból is kilépünk: akkor aztán megnézhetik magukat..!

velencei bizottság

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.