Tiborcz István, az Orbánvő coming out-ja: én voltam!

Tiborcz István titkolta, amíg titkolhatta, de elérkezett az idő, hogy nem ment tovább! – elárulta, hogy Ő segített a Covid fertőzésben elhunyt mórahalmi férfi családja súlyos adósságot kifizetni. Hiszen, ha nem buggyan ki belőle az igazság, akkor hogy tudná bezsebelni a dicsérő összenézéseket és elismerő kommenteket, meg a „na jó, de tudod…”kezdetű megjegyzéseket.

A rejtély és az ő nyitja….

47 évesen vitte el a koronavírus azt a mentősként dolgozó mórahalmi férfit, akinek családja utána nagy bajba került. Ugyanis több hitelt is felvettek régebben, ezek törlesztése nehézzé vált a családfő elhunytával. Azonban egy rejtélyes személy megsegítette a családot, rendezte a hiteleket. A Szegeder szerint

Tiborcz István, Orbán Viktor kormányfő veje volt a jótevő.

Korábban Gera Zsolt, a mórahalmi mentőállomás vezetője gyűjtést kezdeményezett a családnak, ő mondta el, hogy egy neve elhallgatását kérő üzletember is jelentkezett erre. Miután több lap megszellőztette, hogy valószínűleg Tiborcz segített, Gera is elismerte ezt a Facebookon:

Tegnap megismerhettünk egy embert. Hazugság volna a részemről, ha azt mondanám nem tartottam a találkozástól. Meglepett… Olyan természetességgel és közvetlenséggel üdvözölt, mintha régóta ismernénk egymást.

A gyerekeknek értékes ajándékokat hozó, a család későbbi segítségét is megígérő, az Elios-ügy miatt (is) elhíresült üzletember így fogalmazott Gera szerint:

Annyi helyre kell a segítség, hogy elengedhetetlen az összefogás a szükségben. Azok az emberek, akik nap mint nap az életüket kockáztatják az embertársaikért, mentősök, tűzoltók, rendőrök éppúgy megérdemlik, hogy a bajban rajtuk és családjaikon is segítsen valaki.

(via Hvg.hu)

Kapcsolódó

 

Tiborcz István, az Orbánvő coming out-ja: én voltam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük