Az Orbán-Tiborcz házaspár -isti bizi!- hazajön! Na, nem most…. egyszer – A “gyere haza Ráhelka”-kormány-program működik?

Átmeneti időszakra költözött ki Tiborcz István és Orbán Ráhel Spanyolországba, de hosszú távon mindenképp Magyarországon képzelik el a jövőjüket. A vállalkozó arról nyilatkozott a Magyar Hangnak, hogy az ottani üzleti lehetőségei és a család-hiány miatt döntöttek az ideiglenes kiköltözés mellett.

Tuti, ami tuti: azért ott is jól bevásárolt

Eladta a Csabdi külterületén található Tiborcz-tanyaként ismertté vált ingatlant, valamint a környező, mintegy 80 ezer négyzetméternyi földet Tiborcz István – értesült a Magyar Hang. A központi területet még 2018-ban vette meg egy bizonyos M. László, míg az azt körülvevő mintegy 80 ezer négyzetméternyi föld idén tavasszal került a férfi unokájának, M. Tasnak a tulajdonába.

A miniszterelnök veje a lap megkeresésére azt közölte:

szó sincs arról, hogy felszámolja a magyarországi érdekeltségeit, további üzleti lehetőségeken dolgozik itthon és külföldön is.

Arra a kérdésre, hogy ha itthon képzeli el a jövőjét, miért költözött családjával Spanyolországba, azt mondta,

ez a döntés csak egy átmeneti időszakra szól.

Amikre választ kaphat még…..

  • Miért döntött úgy családjával, hogy a spanyolországi Marbellába költözik?
  • Mi lett a korábban ismertté vált Tiborcz-birtokokkal Bicske környékén?
  • Miért terheli ezeket a földeket óriási jelzálog?

A válaszokat és a teljes interjút a Magyar Hang október 8-án megjelent, 2021/41. számában olvashatja el (tartalomjegyzék itt).

Ehhez képest….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Az Orbán-Tiborcz házaspár -isti bizi!- hazajön! Na, nem most.... egyszer - A "gyere haza Ráhelka"-kormány-program működik?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.