Csillagjegyek

A szívkirálynők horoszkópja – Jobb lesz vigyázni velük, ámbár szinte lehetetlen

horoszkóp,
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp szerint is vannak olyan nők, akiknek nincsen szükségük drága ruhákra, rúzsra, és mély dekoltázsra, anélkül is varázslatosak. Csak belenézel a szemükbe, és máris véged van. Ők a végzet asszonyai, akik megnevezésükben hordozzák sorsodat. Az alábbi 3 csillagjegyhez tartozó nők első pillantásra elrabolják a szíved. Jobb, ha vigyázol velük.

1. skorpió

Egyszerre bájos, vonzó, és szexi. Titokzatos, és állandóan kíváncsi vagy rá, hogy megfejtsd, hogy mit rejteget. Misztikussága a legtöbb férfi érdeklődését felkelti. Minden helyzetben gyorsan feltalálja magát, ettől még vonzóbb és izgalmasabb lesz. Vigyázat, a Skorpió nő egy igazi boszorkány! Int a horoszkóp.

Ez is érdekelhet:

2.Oroszlán

Nagyon egzotikus megjelenésű, és igen különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Élénk, színes, életvidám, dinamikus. Nem okoz számára semmi problémát, az akadályokat könnyen legyőzi. Nagyon erős energiák működnek körülötte, ha a közelében vagy, úgy érzed, hogy imádod az életet. Mosolyával, és önbizalmával bárkit meghódít pillanatok alatt. Energikus, nőies, és ellenállhatatlan.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!