Városi Kurír

A napi fontos…

Bulvár

Hoppá, kettő az egyben horoszkóp! – A cigánykártya jóslata minden csillagcsillagjegynek

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Hirdetés

Csak a legritkább esetben folyatjuk egybe a horoszkópot, és a cigánykártya jóslatát, most ezt tettük, így aztán minden csillagjegy megtudhatja mit tartogat, kétszeresen is megerősítve, neki az augusztus.

Hirdetés
Hirdetés

Kos: Pap, Ajándék, Utazás

A Pap magasztos, isteni ajándék ígéretét hordozza. Erős motivációt kaphatsz, hited megerősödik! Az ajándék kellemes meglepetésre utal, amelyet akár emberektől, akár isteni hatalomtól is kaphatsz. Nem biztos, hogy egy tárgyról van szó: akár egy égi jel vagy segítség formájában is érkezhet! Az utazás sok mindent takarhat, ami felfedezéshez és új dolgok megismeréséhez kapcsolódik: lehet kaland vagy éppen lelki utazás is.

Bika: Betegség, Váratlan öröm, Szívkirály

A Betegség ebben az összefüggésben feltehetően múló problémát takarhat, ami maximum egy megfázás vagy napszúrás. A váratlan öröm valami nagy lehetőség, vagy váratlan siker formájában érkezhet az életedbe! A szívkirály a szerelmi életed terén pozitív fordulatot sejtet, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is!

Ikrek: Ajándék, Szívkirály, Utazás

Az ajándék kellemes meglepetésre utal, amelyet akár emberektől, akár isteni hatalomtól is kaphatsz. Nem biztos, hogy egy tárgyról van szó: akár egy égi jel vagy segítség formájában is érkezhet! A szívkirály a szerelmi életed terén pozitív fordulatot sejtet, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is! Az utazás sok mindent takarhat, ami felfedezéshez és új dolgok megismeréséhez kapcsolódik: lehet kaland vagy éppen lelki utazás is.

Na és a karma?

Rák: Szerelem, Szívkirály, Bosszúság.

A szerelem és a szívkirály együtt különösen erős, és nagy erővel sugallja, hogy a szerelmi életed terén pozitív fordulatot vár, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is! Ugyanakkor nem lesz felhőtlen ez az időszak: a bosszúság utalhat veszekedésekre, kapcsolati viharokra, de akár anyagi problémákra is.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here