Csillagjegyek

Rád igaz? 5 csillagjegy, akiknek nem ez az ősz lesz az etalon-évszak – De majd a tél…..!

5 csillagjegy, akiknek nem ez az ősz lesz az etalon-évszak - De majd a tél.....!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nagyobb asztrológiai változásokat tartogat az ősz néhány csillagjegy számára, sajnos nem indul túl jól számukra a szeptember. A karma elkerülhetetlen, minden cselekedetnek következménye van. Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Ikrek

Egy nagyon fontos ember fog kilépni az életéből. Véget ér egy olyan kapcsolatnak, amely igen meghatározó volt az Ikrek életében, legyen szó akár egy barátságról, akár párkapcsolatról, akár egy szeretett személy elvesztéséről. A nehéz időszakban jobb, ha nem a külső segítségtől vár megváltást, hanem inkább megpróbál megerősödni lelkileg, és egyedül talpra állni. Az elején kissé bizalmatlan lesz az emberekkel, de meg kell tanulnia újra felépítenie a hitét.

… ha a hétvégédre koncentrálnál…..

Ha valami, hát a mai nap, mind szellemileg, mind pedig fizikailag, komolyan próbára teszi az Ikreket. Irdatlan tűz tombolhat önben, ami nagy energiák mozgósítására teszi képessé. Eme plusztöltet az egész nap folyamán áthatja majd beszédét, tetteit, sőt, érzelmi megnyilvánulásait is. Mindezen felfokozott állapot következményeként estére szinte teljesen kimerülhet, így érdemes napnyugta utánra valami különösen pihentetőt beterveznie.

Mérleg

Véget fog érni egy mérgező kapcsolata. Annak ellenére, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szakítás, később megismerkedik egy csodálatos személlyel, aki mellett végre kiteljesedhet. Időt kell adni a történteknek, bármennyire is kiborította ez a dolog, az élet ezután igazán kellemes dolgokat tartogat. Érdemes türelemmel és reménykedve viselni a kellemetlen eseményeket.

… ha a hétvégédre koncentrálnál…..

A mai nap kiváló demonstráció lehet egy õsi igazság igazolására: az emberek hosszútávon képesek elfelejteni azon rossz dolgokat, amik életük során velük történtek és idővel csak a jóra hajlamosak emlékezni. Ez meglehetősen furcsa módon köszönhet vissza ma! A mai nap során mindazonáltal tele lesz energiával, amire szüksége is lehet, hiszen bizonyos dolgokat már megint kénytelen a nulláról kezdeni…

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!