Akar olyan polgármestert, aki a törvényt szeg?

A fenti költői kérdés, ki akarná, hogy a helyi elöljárója, a kerületi főközszolga “jó esetben” nincs tisztában a rá vonatkozó törvényi előírásokkal, rossz esetben tesz rájuk. Ezt a dilemmát kell eldönteniük Terézváros polgárainak, amikor szavazni mennek.

A naptár bonyolult dolog…..

Még el sem kezdődött a kampány, Hassay Zsófia és a Fidesz Terézvárosi szervezete máris megszegték a plakátok kihelyezésére vonatkozó szabályokat

-adta hírül a 6ker.blog közösségi oldalán.

Az önkormányzati választások kampányidőszaka csak a hét második felében, augusztus 24-én kezdődik, Terézvárosban már augusztus 20-án megjelentek a Fidesz terézvárosi szervezetének plakátjai az utcákon.

Augusztus 24. 0:00-tól ….

“A fotókat egy olvasónk készítette ma délelőtt Terézváros több pontján. Jól látható, hogy Hassay Zsófia polgármester, Lindmayer Viktor és Császárné Csóka Ilona önkormányzati képviselők plakátjai 4 nappal az engedélyezett időpont előtt kikerültek az utcákra.

Nem lepődtünk meg, igazi fideszes mentalitás a törvényekre fittyet hányva, ráadásul augusztus 20-án, ünnepnapon teleplakátolni az utcákat. Az már csak hab a tortán, hogy pont egy regnáló polgármester plakátjaival sértik meg a többek között a város rendjét és tisztaságát is szolgáló rendeletet.”

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük