Akár vicces is lehetne, de a szombathelyi Fidesz legújabb lebukása inkább siralmas!

Az alábbi történetet, ki másnak, mint Czeglédy Csabának a közösségi oldalán találtuk. Az eset már csak azért is tanulságos, mert megmutatja, mire tarja a Fidesz saját szavazóit. 

Szombathelyen egy holland lány lopott képével  kampányol az Orbán-párt

Egy holland lánynak nyugodtan lehet polgármesterjelöltje a Balázsy Péter – írja Czeglédi, majd így folytatja: nincs azzal semmi probléma. Vigye csak. ?

Azt, hogy mire céloz, már mutatjuk is:

íme az eredeti ingyenesen letölthető kép:

Szombathely
Pixabay

És most láss csodát, a lány már a fideszes jelölt elkötelezett híve, hol máshol, mint Szombathelyen:

Szombathely
FB

Térjünk vissza Czeglédi bejegyzéséhez….

Azonban nagy szegénységi bizonyítványt állított ki magáról, ugyanis tetszeleg az új idők lendületes emberének szerepében, akit nagyon sok fiatal támogat, miközben nem találtak egy szombathelyi lányt, aki az arcát adná a kampányához. Gyorsan kellett egy fotó, vagy nincs, aki nyíltan felvállalná Balázsyt?

Ráadásul a fideszes polgármesterjelölt kampányfotója nem is Szombathelyen, hanem valószínűleg egy holland kisvárosban készült. Még saját városát sem tiszteli.

Gyanús volt nekem, hogy nem ismerős a kép háttere, így segítséget kérve csak megtaláltuk az eredeti képet, ami nem más, mint egy úgynevezett stock-fotó, azaz illusztrációnak szánt előre elkészített fénykép, ami ingyenes letölthető. Így persze a legolcsóbb megoldást választotta.

Ahhoz már most nagyon ért Balázsy, hogy a melót megspórolja

– fejeződik be a poszt.

Forrás

Miért csinálják?

Mindig meglepődünk, amikor olyan hamisítással, hazugsággal találkozunk, ami alig néhány évtizede akár “be is jöhetett volna”, ám most már most van.

Mit jelent ez?

Azt, hogy a sánta kutya futóolimpikon lett korunk hazudozóihoz képest és igaz ez bizony még a Fideszesekre is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük