Alföldi nem kell Pécsnek – ez már a megtorlás?

Orbán március 15-i fenyegetése, hogy megtorolnak, ahol tudnak, napról napra beigazolódni látszik. Alföldi Róbert nem először érezheti saját bőrén a hatalom vérszomját

Lemondtak egy Alföldi Róbert főszereplésével készült kormánykritikus darabot Pécsett

A szabadpecs.hu facebook oldalán adott hírt arról, hogy Pécs nem ad helyet a kormánykritikának és Alföldinek. Nem indokolták, miért marad el a Kodály Központba szervezett budapesti vendégelőadás, de azért sajnos sejthető.

A kővetkező a hivatalos indoklás:

“Tisztelt Közönségünk!

A május 27-i Zsolnay Színház Igenis miniszterelnök úr! előadása elmarad, a jegyeket április 18-tól, szerdától visszaváltjuk. A pénztárakban vásárolt jegyek árát a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában , valamint a Kodály Központban fizetjük vissza.

Az online vásárolt jegyeket a Jegymester Kft visszautalja a saját rendszerén keresztül a vásárlók részére, ezzel további tennivalójuk nincs.

Köszönjük megértésüket!”

Az Átrium Színház sem érti

“Nem kaptunk indoklást a Zsolnay Színháztól, mi is a facebookon szembesültünk ezzel a kiírással, illetve pénteken tapasztaltuk, hogy a jegyértékesítést leállították, minden értesítés nélkül. Az előadást leegyeztettük, készültünk rá. Értetlenül állunk az eljárás előtt. Nagyon sajnáljuk. Üdvözlettel: az Átrium csapata”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A színész-rendező arra kérdésre, hogy megrázzák-e még az ilyen hírek, úgy felelt, hogy

“úgy tűnik, megszoktam már. De nem engem kéne megráznia, hanem az országot. Nem önmagában ennek az esetnek, hanem annak, hogy egyáltalán ilyenek történhetnek.”

Alföldi Róbert: „magyar vagyok és leszek, akkor is, ha nem a Fideszre szavaztam”

Alföldi Róbert tőmondata mindent megmagyaráz!

Alföldi Róbert: …dühös vagyok, üvölteni tudnék!

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.