Ki gondolta volna, hogy a születési dátum ismeretében megjósolható az alkatunk? A számmisztika tudománya képes feltárni a jövő titkait!

Hogyan állapítsuk meg az alakunk típusát

Ehhez össze kell adni a születésnapunk számait, év, hónap és nap. Egyjegyű számokra kell felosztani és az összegüket is egy számjegyűvé kell alakítani. Például: 1990. 05. 12.

- Hirdetés -

1+9+9+0+0+5+1+2 = 27 → 2+7 = 9

A példában a 9-es számjegy határozza meg az adott ember alakjának a típusát. Próbáld ki és találd meg a te születési dátumodhoz illő számot. Ha megvan, már egyszerű a dolgod!

Egyes számjegy

Ezek az emberek általában sokat mozognak és ritkán szenvednek a kövérségtől. A mozgás csak jót tesz nekik, ezért alkatra karcsúak és kifejezetten jó alakúak.

Kettes számjegy

Ezen típusú emberek hajlamosak az elhízásra és ezért gyakran diétáznak. Csak kevesen tudják, hogy drasztikusan tilos a testüket éheztetni. Helyette a növényi eredetű ételeket kell előnyben részesíteni és többet kell mozogni.

Hármas számjegy

Ezek az emberek hajlamosak a felesleges aggódásra. Mindenki tudja, hogy ép testben ép lélek… Próbálj megszabadulni a felesleges terhektől és gondolatoktól, ez csak előnyödre fog válni!

Négyes számjegy

Az ilyen típusú embereknek a kedvenc dolgaikkal szabad foglalkozniuk, mert ha nem szívesen végzik feladataikat, a munkafolyamat közben fellépő szellemi jóllakottság érzés hiánya képes bennük erős éhségérzetet okozni. Ennek következtében a szervezet elkezdi a zsír felhalmozást.

Ötös számjegy

Ezeknek a személyeknek az alkata egyenes összefüggésben van az élethez való hozzáállásukkal. Az optimista típusú emberek kidolgozott alkatúak. Élj teljes életet és nem lesz súlyfelesleged!

Hatos számjegy

Az ilyen típusú embereknek arányos az alakjuk. Ahhoz, hogy a szép alakjukat megőrizzék, elég csak ésszerűen étkezniük.

Hetes számjegy

Ezeknek az embereknek jó kapcsolatban kell lenniük a partnerükkel. Gyakran felesleges aggódások miatt kezdődnek náluk súly problémák.

Nyolcas számjegy

Az ilyen embereknek meg kell tanulni megbocsátani. A túlzott sértődékenység lökést adhat a súlyfelesleg kialakulásához.

Kilences számjegy

Az ilyen típusú emberek nagyon hajlamosak az elhízásra, viszont a felszedett felesleges kilókat nem könnyű leadniuk. Legfontosabb, hogy ne engedjük meg testünknek a zsírfelhalmozást: kiváló megoldás lehet a savanyú gyümölcsös diéta.

Oszd meg barátaiddal ezt a hasznos információt, biztosan hálásak lesznek érte!

Forrás

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét