Connect with us

Bulvár

Áll a bál?! Varga Mihály -mintha mi sem történt volna- Első Karcagi Keresztény Bálozott egy jót!

Áll a bál?! Varga Mihály -mintha mi sem történt volna- Első Karcagi Keresztény Bálozott egy jót!
Megosztás

Varga Mihály -posztja szerint Magyarország pénzügyminisztere- a kormány-zűr elől egészen Karcagig, a „Nagykunság fővárosáig” autózott, hogy díszvendégkedjen egy jót egy farsangi mulatságban. De nem Ő volt az egyedüli…..

Lehet, hogy neki így jönnek a jó gondolatok?

Varga bárhogy is nézzük, a magyar kormány meghatározó minisztere, elvileg az Ő neve alatt futnak pénzügyeink. Mialatt Novák Katalin és Varga Judit lemondtak, Magyar Péter alapjaiban megrendítő információkat osztott meg a közzel a regnáló működésével kapcsolatban, addig az ország nem túl sokadik embere „vigad”. Pedig lenne min gondolkodnia, megszólalnia, de nem! A műsornak mennie kell tovább, minden lehetséges helyen erősíteni kell, hogy a Fideszben minden rendben, csak az ellenzék veri a habot.

Kaja, pia és ami kell….

„Első Karcagi Keresztény Bál a farsangi vigasság keretében. A közösségek tesznek bennünket erősebbé!”

…mert bálozni jó….

A báli szezont nem kizárólag Varga Mihály használja csapatépítésre, bár a képek alapján az uraknak és hölgyeknek fogalmuk sincs, mit takar eredendően a „bál” szó. A fotók készülhettek volna az ötvenes évek Magyarországán is, de ez ne tévessze meg a tisztelt szemlélőt: ez 2024, Magyarország!

„Itt a farsang, áll a (batyus) bál. Tegnap este több mint 600 szépkorú vendég mulatott a nagy hagyományú makói farsangi bálon. Köszönöm nekik, hogy aktívan részt vesznek a közösségi életben és azt, hogy tapasztalatukkal segítik a város gyarapodását.”

-számolt be Lázár János, nemkülönben miniszter, méghozzá építési és közlekedési, aki ebből az alkalomból a nyugdíjas korosztályra „röpült rá”.

Szerző