Amihez a Rogán-Sarka duó nyúl, arannyá válik – kiváló érzék, vagy……

Manapság nem lehet egyszerű Rogán Cecíliának, vagy Sarka Katának lenni! Amihez mindentől óvott kacsójuk hozzáér, arannyá válik. Ismerik a mondát, miszerint Midász király hasonló “áldás” következtében az éhenhalás szélére került és könyörgött az Istenekhez, hogy fosszák meg a vágyott tulajdonságától.

A lányok még nem könyörögnek, sőt!

Szombaton veszi kezdetét Papp László Sportarénában a rendes évi Fitbalance, a legismertebb magyar sport- és életmódexpóként meghirdetett rendezvény. A 24.hu információi szerint a korábbi tulajdonos, a 10 milliónál is magasabb adótartozást felhalmozó Bara Csaba tavaly eladta a szervező cég többségi tulajdonrészét Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cégének, a Nakama & Partnersnek.

Látványosan dőlni kezdett a lé….

“Teljesen megújul az egyik legismertebb magyar sport és életmód expo, a Fitbalance. Május 4-én a Papp László Budapest Sportarénában minden eddiginél színesebb programmal, rengeteg sportágat felvonultató életmód fesztivállal várják az érdeklődőket a szervezők. Az eseményre a belépés ingyenes, a MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a fesztiválra látogatóknak.”

-írják honlapjukon.

Mióta megvették a céget, valahogy egy rakás állami vállalat döntött úgy, hogy elkezd brutális mennyiségű támogatói pénzt önteni a rendezvénybe. Ingyenes lett a belépő, és a MÁV féláron adta a jegyeket a vidékről érkező résztvevőknek. A támogatók közé beszállt a

  • Szerencsejáték Zrt.,
  • az MVM és
  • az Antenna Hungária,
  • az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a
  • Magyar Olimpiai Bizottság

Nakama&Partners

Többször írtunk már a rendkívül dinamikusan fejlődő magyar vállalkozásról.

Reszkess reklámipar! Új seriff(ek) érkezett!

“Nem merem megnézni, nekem jogaim vannak!” – Minden képernyőre Rogán Cecíliát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük