Asszonyok, akik fiatalabb férfit szeretnek

Ha egy idősebb férfi lánya-korú hölgyet szeret: a világ minden pontján csettintenek hozzá és elismerően tekintenek a férfiúra (aki vélhetőleg nem a szívével, hanem vastag pénztárcájával vette meg imádója „szívét”). De ha egy kapcsolatban a nő az idősebb! Felmorajlik a tömeg, mondván: hogy néz ki egy ilyen kapcsolat. Kapcsolata válogatja.

Azt nem tudni, hogy Brigitte Macron (64) és férje, Emmanuel Macron (42) francia elnök

ma is lángoló szerelme mennyire szól a nagyközönségnek és mennyi benne a szív szava, de a nem mindennapi szerelem a nő 39 éves korában kezdődött. Az akkor még Brigitte Trogneux-ként ismert drámatanár és 15 éves diákja, Macron közti nagy szimpátiát a fiú szülei kézzel-lábbal ellenezték. Hiába.

A fiú 16 éves korára kapcsolatuk szerelemmé alakult. Az asszony korábbi házasságából született három gyereke közül a középső amúgy egyidős Macron-nal. Különösnek tűnő románcuk az elnökválasztási kampány sokat emlegetett témája volt. A korkülönbségről Mme Macron egyszer így nyilatkozott:

”Emmanuel egyetlen hibája, hogy fiatalabb nálam. Persze együtt szoktunk reggelizni: én a ráncaimmal, ő pedig az üdeségével”.

Filmmagic

Kate Backinsale (46) brit színésznő

– akit ismerhetünk többek közt a Sok hűhó semmiért című filmből – miután elvált Michael Sheen-től vidámságra vágyhatott. Nem meglepő módon össze is jött néhány ifjonccal a show business-ből. Először a 23 éves komikussal Matt Rife-fel volt egy kétéves kapcsolata, de tavaly novemberben már a nála 15 évvel fiatalabb brit komikussal, Jack Whitehall-lal csókolózott szenvedélyesen egy Los Angeles-i éjszakai klub előtt.

Filmmagic

Joan Collins (86) angol színésznő,

filmek nagyasszonya sosem titkolta, hogy a boldog házasság titka egy fiatalabb férfi – és a külön hálószoba, büntetésül, ha horkol. A díva ötödik házasságát 2002-ben kötötte, a most 53 éves Percy Gibson-nal, s vitathatatlanul ők a szórakoztatóipar legboldogabb párja. „ Egy nálad fiatalabb férfinak az az előnye, hogy olyan emberrel lehetsz, aki életerős, kitartó és egészséges, s ez arra sarkall, hogy tovább formában maradjak fizikailag és szellemileg is” – nyilatkozta egy ízben.

Filmmagic

Madonna-t (61) mindig is a nála fiatalabb férfiak érdekelték.

A teljesség igénye nélkül: az angol forgatókönyvíró-rendező Guy Ritchie tíz évvel volt fiatalabb nála. Őt követte a sorban a 21 éves modell, Jesus Luz (Madge ekkor 50 éves volt), majd a francia táncos Brahim Zaibat, aki 29 évvel volt fiatalabb a többszörös Grammy-, és Golden Globe-díjas olasz származású amerikai sztárnál. S hogy ő maga mint vélekedik erről a kérdésről? „ A szerelem olyan, mint egy madár, muszáj repülnie.” Ha ő mondja.

madonna
fotó: Filmmagic

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.