Autómentes hétvége Fidesz-beütéssel, Tarlós-gyaloglással

Nem nagyon létezhet a kampányidőszakban olyan megmozdulás, amin 10-nél több ember részt vesz, hogy ne kerülne elő a kormánypropaganda. Minden lehetőség kihasználtatik!

Autómentes hétvége – Tarlós az Oktogonhoz hajtatott…,

Az MTI-n megjelent képbeszámolóból feltehető, hogy Tarlós István nem busszal, uram bocsá’ sétálva közelítette meg otthonról a célállomást, hanem a nem túl messze parkoló szolgálati jármű szállíthatta oda.

Tarlós István főpolgármester (k) az autómentes hétvégén az M1-es metróvonalon (kisföldalatti) az Oktogonon 2019. szeptember 21-én.

Ha tévedtünk volna, akkor megkövetjük a polgármester, de kérjük, mellékelje a kezelt vonaljegyeket, amiket használt, vagy a nyugdíjas bérletének másolatát.

Van máááásik pártpropaganda is!

Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára indította el a kisgyerekeknek meghirdetett legszelídebb motorosok felvonulását szombaton Budapesten.

A mindig mindenkire figyelők azt ötölték ki, hogy ebből az alkalomból ajcsiba adnak egy-egy műanyag motort a kicsiknek és egy láthatósági mellényt is. Mindez nagyon dicséretes és klassz dolog. Lenne, ha, de nálunk a “ha” szinte mindig ott van.

A szervezők előzetes regisztráció után a helyszínen ingyenes kismotorokat ajándékoztak, rajta a Családbarát Magyarország program logójával, és a gyerekek biztonsági mellényt kaptak Családbarát Magyarország felirattal.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára már pénteken belengette, hogy

a rendezvénnyel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy családban élni jó, és megmutatni, milyen erőforrás rejlik a gyerekvállalásban, a családalapításban.

No meg azt, hogy ezért kinek jár a hála, na, kinek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük