Erzsébetvárosi szög, ami kibújik a zsákból! Ellenzéki színvallás….

Remek ötlet az erzsébetvárosi civileké, akik azt találták ki, hogy ne legyen tovább suskus az ellenzék jelöltjei között, derüljön ki, hogy ki kinek az embere! 

Hogy kik az érintettek?

Niedermüller Péter, Hunvald György és a volt MSZP-s Moldován László.

Lendvai Ildikó így írt az ötletről:

“Aggódtam Erzsébetvárosért

De itt a megoldás: a kerületi választók tisztességes és okos kezdeményezése. Aki a helyi közvéleménykutatás szerint esélyesebb lesz, annak javára lépjen vissza a másik két ellenzéki jelölt.

Ez tiszta vizet önt a pohárba: aki valóban váltani akarja az Orbán-rendszert és helytartóit, annak nincs oka visszautasítani. A választók már léptek: javasoltak, most a politikusokon a sor. Állítsák helyre a politika becsületét! És ezzel, mindenki előtt, a magukét is.”

Niedermüller Péter komolyan gondolja, és a többiek?

“Fontos kezdeményezéssel kerestek fel az erzsébetvárosi lakók. Ahogy én is, ők is azt szeretnék, ha október 13-án leváltanánk Vattamány Zsoltot és a fideszes városvezetést. Ehhez természetesen az kell, hogy csak egyetlen ellenzéki polgármesterjelölt, a legesélyesebb induljon a választáson, az esélytelenek pedig visszalépjenek a javára.

Az erzsébetvárosiak azt találták ki,

hogy csináltatnak egy kerületi közvéleménykutatást egy elismert kutatóintézettel, és azt kérik az ellenzéki jelöltektől, hogy fogadják el a kutatás eredményét, az esélytelenek pedig lépjenek vissza az esélyes jelölt javára. Én igent mondtam a felkérésre.

Nekem erzsébetvárosiként valóban a Fidesz leváltása a legfontosabb, éppen ezért vállaltam, hogy ha nem én vagyok az, akkor visszalépek a legesélyesebb ellenzéki polgármesterjelölt javára. Csak akkor tudjuk legyőzni a Fideszt, ha egy az egy ellen vesszük fel a harcot Vattamány Zsolttal, mindannyiunk felelőssége, hogy végül csak a legesélyesebb ellenzéki jelölt induljon el!

Nagyon remélem,

hogy a kerületben elindulni szándékozó másik két ellenzéki jelöltnek is a Fidesz legyőzése a célja és vállalják, hogy ha elkészült a kutatás, akkor visszalépnek a legesélyesebb jelölt javára.

Kollégák, itt az idő bizonyítani: csak a Fidesz legyőzése és Erzsébetváros fejlődése számít! Nem az önös érdekek és a politikai karrier. Én megtettem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük