Az a “jó” Rétvári Bencében, hogy bármekkorát mond is látszik ő az első, aki elhiszi!

Abban az országban, nevezetesen Magyarországon, ahol szemmel láthatóan egyre többen élnek mélyszegénységben és aki nem, azok közül is sokan csúsznak lejjebb és lejjebb, Rétvári Bence ma újabb mélységbe zuhant kommunikációjával. Az államtitkár vagy hazudik, vagy fogalma sincs arról, hol él.

MTI-hír, no comment

“Négymillióval nőtt az elmúlt tíz évben azoknak a száma, akiknek van tartaléka egy váratlan kiadásra

– mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára hétfőn Szobon.

Rétvári Bence, egyben a térség KDNP-s országgyűlési képviselője a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest megyei kirendeltségének szervezésében élelmiszercsomagokat adott át rászoruló embereknek.

Az államtitkár a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program finanszírozásával összeállított élelmiszercsomagok átadásán azt mondta: Magyarország sokkal stabilabb helyzetben van, mint tíz évvel ezelőtt, és ez többi között a kormány családokat támogató intézkedéseinek köszönhető.

A munkanélküliség a tíz évvel ezelőtti 12 százalékról mára 3,5 százalékra csökkent. Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerint is 10 év alatt 1,5 millióval – 60 százalékkal – csökkent azoknak a száma, akik nem engedhetnek meg maguknak váratlan kiadásokat

– sorolta az eredményeket Rétvári Bence.

Az Emmi parlamenti államtitkára hangsúlyozta:

Magyarország az uniós források egy részét arra használja fel, hogy rászoruló családoknak tartós élelmiszert biztosít.

Hozzátette,

a csomagokat hónapról hónapra osztják ki a rászorulók között, azok kapják, akiknek a háztartásában háromévesnél fiatalabb gyermek él.

Az államtitkár elmondta, hogy az élelmiszercsomag-program mellett munkahely-teremtési és képzési tanácsadást is tartanak.

A járványhelyzet miatt eddig a csomagokat vitték a rászoruló családokhoz, most visszatértek ahhoz a gyakorlathoz, hogy a családok jönnek értük

– mondta Rétvári Bence.”

sportparkot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük