Az alakuló parlament figyelmébe

Ez egy komoly ország, ez egy nagy ország, ez egy olyan ország amelyik amikor kellett, mindig kiállt magáért, úgyhogy bízhatunk az emberekben, én el fogom fogadni a döntésüket – hangsúlyozta Orbán Viktor a szavazás reggelén.

Csak felnőtteknek

Ha a felnőtteknek szóló karikát nem teszem ki, akkor morálisan csak annyit mondok, hogy ha valaki azt hiszi, hogy az ország nem más, mint az ő háztájija, ahol kénye kedvére azt tesz, amit akar, akkor ott valami nem stimmel. Mert a tizenötmillió magyar miniszterelnöke vagyokból, még az egyharmad fele sem szavazott rá, és ő mégis a kétharmaddal operál, akkor ott valami baj van.

Mert akik nem mentek el szavazni, azok nem biztos ám, hogy azért nem mentek el, mert egyébként úgy is rá szavaztak volna. A többi magyarról már nem is szólva, akik csak akkor vannak 15 milliónyian, ha világnemzeti létünk, meg pirospöttyös popsink ajnározása kerül szóba.

A Fidesz-KDNP-re leadott szavazatok száma április 8-án 2.608.086 volt. Az ellenzékre legalább százezerrel többen voksoltak. Míg mások, igaz elenyésző számban, különböző pártocskákat ikszeltek be. A lényeg az, hogy többen szavaztak a Fidesz-KDNP ellen, mint rá!

Más

Mellesleg a napokban három méhgyilkos rovarölő szer használatának gyakorlatilag teljes körű tilalmát mi nem szavaztuk meg!

Mellesleg nemrég Orbánék az EU-tagországok közül egyedüliként szavazták le az Európa-Afrika csúcs előtt azt a megállapodást, amelyet egy évig készítettek elő, és amely fontos megegyezés lett volna az EU és Afrika országai között az illegális migráció elleni harcban.

Mellesleg a minap nem meglepő módon a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselői nem szavazták meg a szabad sajtót védő állásfoglalást sem . A Fidesz–KDNP 12 képviselője közül hárman nem vettek részt a szavazáson, kilencen pedig tartózkodtak. Szemben frakciójukkal, az Európai Néppárttal, amelynek tagjai a frakciójavaslat szerint elfogadták a határozatot.

Nem mindegy ám, hogy valaki teszi, vagy valakivel teszik

A nemzeti büszkeség sokaknak már az agyára ment

A dolgok fejben dőlnek el. Ha valakiknek az a rögeszméjük, hogy a nemzeti büszkeség, függetlenség és érzület mindenek fölött való és még a halálos mérget tartalmazó dohányárukat árusító boltokat is képesek nemzetinek elkeresztelni, akkor nincs azon semmi csodálkozni való, hogy akár Jean-Claude Juncker elnökké választását is nemzetünk elleni cselekedetként értékelik.

 Ha meg kiteszem a 18-as karikát, akkor leírható, hogy nem csak a nemzetet, hanem, a felcsútit is cumira vették rendesen. A lengyelországi, baráti lehallgatások által kiszivárogtatottak miatt éppúgy, mint az EU elnökválasztás eredménye láttán történt pofára esésért. Igaz vigasztalhatná magát, hogy nagyobb nemzet első embere, Clinton is bemutatkozott így már egyszer. Csak nem mindegy ám, hogy valaki teszi, vagy valakivel teszik. A világ tudja, hogy ki hová tartozik! No, meg aztán hiába is gondolnám, hogy beadom, amikor mindenki tudja rólam, hogy beveszem!

“Ez egy komoly ország, ez egy nagy ország, ez egy olyan ország amelyik amikor kellett, mindig kiállt magáért, úgyhogy bízhatunk az emberekben, én el fogom fogadni a döntésüket” – hangsúlyozta Orbán Viktor a szavazás reggelén.

Nem lesz ennek jó vége emberek! Én szóltam!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük