A négyek vonzásában, az ellenállhatalanság csillagjegyei - Városi Kurír

Sorting by

×

A négyek vonzásában, az ellenállhatalanság csillagjegyei

Ha egy nő,  ellenállhatatlan férfival találkozik  látatlanban is biztos lehet, benne, hogy az alábbi négy csillagjegy valamelyikével hozta össze jósorsa. Velük nyugodtan belevetheti magát az új kapcsolatba, garantáltan biztonságban lesz. 

Hirdetés

A Kos férfi több módon mutatja ki szeretetét

A Kos nem véletlenül került a négy legvonzóbb és legszerethetőbb csillagjegy közé. A legelőnyösebb tulajdonságai ezt a férfit is a reflektorfénybe emelik. A Kos férfi ugyanis rendkívül figyelmes és udvarias a nőkkel. Komolyan veszi párja kérését, szem előtt tartja a vágyait. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sok nő szerint a Kos férfi a tökéletes társ és szerető. Horoszkópja szerint erős, férfias, magabiztos, szenvedélyes, céltudatos, figyelmes, gondoskodó, nem mellesleg érzékeny és érzéki típus. Persze, nem minden nő számára ő az ideális partner, de tény, nem lehet elmenni pozitív kisugárzása mellett. A Kos férfi nemcsak az érzéseit mutatja ki szerelmének, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldoggá tegye.

A Vízöntő férfi előbb párjára gondol, csak azután önmagára

A Vízöntő férfiról nem romantika jut a nők eszébe elsőként. Mégsem véletlen, hogy a legvonzóbb és leginkább szeretetre méltó csillagjegyek közé került. Nem igazán képes az érzelmeit felfedni és kimutatni, de hogy mélyen érző, érzékeny típus, az kétségtelen. A hagyományos értelemben már csak emiatt sem nevezhető romantikus típusnak a Vízöntő férfi, de hogy izgalmas és eredeti, az vitathatatlan. Amikor párjára talál, tudatosan alkalmazkodik szerelméhez, és valóban próbál megtenni érte minden tőle telhetőt. Az is biztos, párja kívánságait mindig a sajátja elé helyezi. Ezzel a tulajdonságával pontosan az Oroszlán, a Skorpió, a Bak és a Bika ellentéte. Különcségével, az óriási térigényével hosszabb távon sok nő szemében ugyan elveszíti a vonzerejét, de akiben párjára lel, aki felismeri benne az egyéniséget, az a nő sosem fog unatkozni Vízöntő párja mellett.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.