Az ellenzéki grenadírmars ütemei, avagy a jelenlegi politikai helyzet - Városi Kurír

Sorting by

×

Az ellenzéki grenadírmars ütemei, avagy a jelenlegi politikai helyzet

Újabban olyan durván képzavaros mondatokat tudtok kitalálni, hogy magam is felröhögök rajta. De mit tegyek, ha ezek jellemzik legjobban a jelenlegi magyar politikai helyzetet?! Az előválasztás első fordulójának idején megírtam több anyagban is, hogy MZP valójában nem más, mint Orbán marionett bábja, egyben trójai falova!!! Ez már olyan borzalmas képzavar, amit csak a hozzám hasonló hülyék tudnak kitalálni. Haha!

Hirdetés

Látjátok, nem estem letargiába

Megszoktam, hogy ez ilyen ország. Hiába kiabál előre egy csomó tisztességes, értelmes ember. Jönnek másvalakik valahonnan, magukat felsőbbrendűnek kikiálltva és megmondják, hogyan kell legyőzni a sárkányt. Mert ők tudják a tuttit. Pedig őket rángatja madzagon legjobban valaki felülről, mert rabjai a gyurcsányitiszenek és nem tudnak gyógyulni belőle. Ez a madzag a fasiszta jellegű Gyurcsányozás, az irányított gyűlölet keltése. És a sok okos, többnyire volt SZDSZ-es meg kajálja nagykanállal az Orbánék által eléjük szórt magokat. Mint buta tyúkok az udvaron, hogy újabb fantasztikus képzavarral éljek, amire most már kifejezetten büszke vagyok!

Akkorát esett pofára a jégen, mint üveges tót a hanyatt eséskor

Legjobban a nagyon okos matematikus-pszichológus Mérő László tetszik. Akkorát esett pofára a jégen, mint üveges tót a hanyatt eséskor! Újabb tutti képzavar. Nagyon megy ez nekem! Haha! De Mérő rendületlenül Gyurcsányozik tovább! Semmi önkritika. Most meg pincsi kutyaként szalad meghívásra a királyi médiumokba nyilatkozni, hogy magyarázza MZP bizonyítványát. Az sem zavarja, hogy oda korábban nem hívták és ezzel rehabilitálja a fideszes média politikát az Unió felé, hogy lám lám, mekkora ellenzéki szabadság van itten kérem!

Olvastam a nyilatkozatait a választás előtt. Orbánnal egy polcra tette Gyurcsányt. Noha Orbán a gyerekei zsebébe tette a fél országot, meg a Balatont. A másik felét meg Mészáros nevére íratta. Közben Gyurcsány lánya Iványi Gábornak segített a szegényeket támogató alapítványnál, a fia pedig kórházi beteghordóként dolgozott a tanulás mellett. De a Mérőhöz hasonló, valóság fóbiás “ellenzékieket” a tények nem zavarják.

Most lesz újabb négy év gondolkodni a megoldáson

Ilyen “összefogás”, ahol az ellenzék egyik fele fontosabbnak tartja legyilkolni a másikat, mint Orbánt, nem kell többet. Annyira elvakultak, nem voltak képesek felfogni, hogy csak kitört kerekű matchboxok Orbán száguldó focipályáján. Esélytelenek a győzelemre. Ez újabb frankó képzavar. Haha! Odajutottam, hogy már nem akarok velük vitatkozni. Pedig megtettem már jóval a választás előtt is. Veszekedés lett a vége. Sorra tiltogatott le az fbn a sok nagyokos. Mert én nem vagyok lemosható. Egész életemet azzal töltöttem, hogy érvelek, vitatkozom. Ja és nem félek, nem vagyok áltekintélyek ájult tisztelője. Az ilyennel persze nehéz. Pláne ha nem is teljesen idióta az ürge.

De már nem akarok vitázni. Nincs értelme. Gyűlölettől elhomályosult agyú emberekkel felesleges. A valóság pedig pontosan megmutatta, hogy kinek volt igaza. Most ez fáj nekik legjobban. Én nem vagyok boldog ettől. Inkább hallgattak volna rám és győzhettünk volna. A kemény gerincű MZP az elvesztett választás után felhívta Orbánt és felajánlotta szolgálatait azzal a jelszóval, “miért ne használhatna engem?” Ezt saját maga elmondta az újságírónak. De híveinek még mindig nem fordul ki a gyomra tőle, elvakultan gyurcsányoznak tovább!

MZP odáig megy, azt nyilatkozta a sajtónak, hogy milliók rettegnek Gyurcsány Ferenctől

Ha a 2018-as szavazatszám eredményeket összeadjuk, akkor 800 ezerrel kedvezőbb szám jön ki az ellenzéknek, mint 2022-ben. Ennek semmi értelme. Gyurcsány az ellene mesterségesen szított gyűlölet viharában a semmiből fel tudott építeni egy pártot, amely a legnagyobb, legerősebb az ellenzékben. Ráadásul egy helyet még át is adnak most az LMP-nek, hogy lehessen önálló frakciója. Na akkor ki a tisztességes? Ki az önzetlen? Hát nem az SZDSZ hullák!!!

MZP odáig megy, azt nyilatkozta a sajtónak, hogy milliók rettegnek Gyurcsány Ferenctől. De a vele Dobrev ellen szövetkezet áruló társa, Karigeri is megkapja a magáét. Kijelentette, hogy ha Dobrev vagy Karácsony nyert volna az előválasztáson, akkor Budapestet is elvesztette volna az ellenzék. Szóval mindenki hülye, csak ő helikopter. Én meg hajtom itt páros lábbal az ellenzéki, buddhista imamalmot, mint bolond a triciklit! Ez megint nagyon tutti szöveg! Haha!!!

A többi nyikhaj pedig, így MZP is, egy pillanat alatt képes volt szétrúgni a kormányváltás esélyét is. Mert annyira önzőek, korlátoltak és rövidlátók, nem voltak képesek felfogni, hogy Orbán előre megírt kottájából játszák a háborús grenadírmarsot!!! Haha!

Na ennyi baromság mára elég. Sziasztok!

MZP a Városi Kuríron!

politikai helyzet

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.