Kövér László büszke lehet magára, hiszen sokakból  kihozta  a  szembeállást  a regnáló nemzeti magyar kormány álláspontjával szemben. Mint arról beszámoltunk, a homoszexuálisok egyenjogúságáról is megosztotta gondolatait szerda esti zuglói fórumán Kövér László, amivel kiverte a biztosítékot.

Nem lehet véletlen egybeesés…..

Kijelentései után akcióba lendült a Budapest Pride, de megszólalt a Magyar LMBT Szövetség és Lakner Zoltán is.

- Hirdetés -

Kövér többek között azt mondta, hogy:

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt (hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe – a szerk.) követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá, hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni. Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Aligha lehet véletlen, hogy ezzel egy időben került ki az IKEA facebook oldalára az alábbi poszt:

“Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő! “

Gulyás Gergely ezzel szemben…

A házelnök megfogalmazott egy véleményt, erre azt tudom mondani, hogy a magyar jog teljesen világosan szabályozza, hogy azonos nemű pároknál örökbefogadásra és házasságkötésre nincs lehetőség. Az egyik nem lehet, a másik büntetőjogilag szankcionált.

Tovább is van:

“Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie (…) Én is úgy gondolom, hogy ez önzés azok részéről, akiknek saját gyerekük nem lehetne.

1 hozzászólás

  1. Ezek után igyekszem az IKEA helyett máshol vásárolni és ismerőseimet is erre biztatom majd. Nem szabad a hazugok és perverzek oldalára állni a gyerekekkel szemben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét