Sorting by

×

Az MSZP-s Harangozó Tamás az utolsó percekben viszalépett az LMP-s Hadházy Ákos javára

Szekszárdon az MSZP-s Harangozó Tamás 10:57-kor, tehát három perccel a vége előtt visszalépett az LMP társelnöke, Hadházy Ákos javára.

Létrejött több körzetben is a megállapodás az MSZP és az LMP között.  Az Index információja szerint, több helyen is visszaléptek egymás javára a jelöltek, például olyan fontos vagy szimbolikus helyeken, mint Szekszárd, Óbuda vagy Miskolc.

Szombaton 11 órakor lejárt az országgyűlési választáson induló jelöltek visszalépésének határideje, mert az amerikai kontinensen ekkor megkezdődött a választás.

Az ellenzék az utolsó pillanatig tárgyalt a visszalépésekről, és volt, aki a legutolsó pillanatban rántotta félre a kormányt. Az Index információja szerint, több helyen megtörtént a megállapodás, de egyelőre három visszalépésről tudni biztosat.

Az egyik szimbolikus körzetben, Szekszárdon, az MSZP-s Harangozó Tamás 10:57-kor, tehát három perccel a vége előtt visszalépett az LMP társelnöke, Hadházy Ákos javára. Erről maga az MSZP-s képviselő számolt be az Indexnek.

Harangozó egy videóüzenetet is készített, amelyben azt mondta, hogy azt ígérte, ha lesz országos megállapodás, a kormányváltás érdekében visszalép Hadházy Ákos javára, és ő tartja a szavát. Kéri egyúttal a szekszárdiakat, hogy listán szavazzanak az MSZP-Párbeszédre.

Hadházy Ákos szintén a Facebookon reagált

“Képviselő Úrnak köszönöm a gesztusát és a bizalmát. Az LMP képviselői közül a mai napon Ábrahám Júlia (Óbuda), Doszpoly Botond (Miskolc 2. körzet), korábban pedig Kassai Dániel (Budapest, 15. körzet), Tenk András (Csepel), dr Kiss Csaba (Dunakeszi) és Ságodi Zoltán (Veszprém) léptek vissza egyéni körzetekben.”

Forrás: index.hu

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.