Az ördög ügyvédje újra akcióban! – Ki az aktuális célpont…..?

Szerdán újabb videó jelent meg a Borkai Zsolt szexbotrányát kirobbantó Ördög ügyvédje nevű blogon.

Ki az aktuális célpont?

A videót nem a blog készítője/készítői csinálták, hanem a Fullánk nevű internetes oldalt üzemeltető bulvárújságíró, Menyhért Mészáros László, aki ezt az Indexnek eljuttatott levelében megerősítette.

„Se ingem, se gatyám sem a győri ellenzék, sem a a győri városvezetés. Mivel egyik felet sem ismerem”

– írta Menyhért, hangsúlyozva, hogy nem igaz a győri fideszes vezetés állítása, miszerint a „lejárató videó” mögött az ellenzék állna. Menyhért szerint az általa készített teljes film az engedélye és a tudomása nélkül „Toni Rogan” feltöltővel, „Győrben választási csalás 2018” címen került fel a Youtube-ra – írta az Index.

„Hát, a győri fideszeseknek nincsen szerencséjük a videókkal….

Dézsi Csaba András és a győri Fidesz eddigi kampányait a Győr-Szol Zrt.-n keresztül Ti finanszíroztátok. Ráadásul kiszolgáltatott embereket használtak ki és loptak meg.

A győri Fidesz Dézsi Csaba András állandó támogatásával az elmúlt években milliárdokkal tömte ki a győri önkormányzati céget. A Győr-Szol Zrt. szerződött a helyi roma kisebbségi önkormányzattal és annak cégeivel, amelyeket Horváth Attila (Sügér) és Horváthné Pintér Viktória, új nevén Horváth Barbara (férj és feleség) irányítanak – éppen amelyik nincsen börtönben.

A munkák elvégzésére romákkal szerződtek le, akik fizetésének nagyobb részét elvették, de még meg is fenyegették őket októberben, ha nem mennek el szavazni Borkaira és a Fideszre, még ezt a munkájukat is elveszítik.

Horváth Barbara most is a győri szociális bizottság fideszes tagja, egyébként pedig Borkai babája.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük