Az Origo 23.21-kor helyreigazított!

Egy éve, amikor a kilövésre Juhász Péter ítéltetett, a kormánysajtó “jelesei” azt állították az akkor még politikusként őket veszélyeztető Juhász Péterről, hogy “Juhász Péterről egy hete derült ki, hogy úgy megverte az éppen menstruáló élettársát, hogy tiszta vér volt, fel sem tudott kelni. Az Együtt elnöke először tagadta a vádakat, vagyis azonnal hazudozni kezdett, de később kénytelen volt elismerni a történteket.”

Egy év után, az éj leple alatt helyreigazítottak

Juhász Péter közösségi oldalán számolt be a “bátor” tettről:

“”2018.02.17.-én megjelent „Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter” című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult.”

Juhász Péter nyert! – mégsem olyan kifizetődő a hazugság

Origo helyreigazítás. Több mint egy év kellett hozzá

Éjjel 23:21-or kitették, majd azzal a lendülettel le is vették. Ez azt jelenti, hogy soha nem kerül az olvasóik elé, csak ha ismerik a cikk linkjét. Bár ezzel papíron eleget tesznek a bíróság felszólításának, és helyreigazítják a cikket, de a valóságban soha nem kerül egyetlen olvasójuk elé sem, hogy hazudtak. Úgyhogy rajtad múlik, hány emberhez jut el. Ha megosztod, többhöz.

Elvből nem kattintok Origóra, csak egészen kivételes esetben, és téged is erre biztatlak. Ezért másoltam ki a teljes cikket.
Ha mégis növelni akarod a kattintásaik számát, itt teheted meg: http://www.origo.hu/itthon/20190221-helyreigazitas.html”

A kommentekből….

“Jó lenne neveket is látni hogy kik tájékoztatták az embereket ilyen gyalázatos módon!!! Arcok és nevek !!!”

“A bíróságoknak kellene olyan mértékű bírságokat megállapítani, hogy bármelyik portál belerokkanjon !!!
Akkor ezerszer meggondolnák, hogy mit írkálnak össze !!!”

“Ez a baj hogy a sok agymosott fideszes médiábol értesült barom el is hisz mindent amit a fidesz maffia es hálozata alkot csinal! Undorító! Orbánnak és a Ner ben résztvevő társulatának “birkáinak” azt kívánom hogy az ítéletet amit rájuk rónak ki ne a birosag tegye hanem a magyar nep!”

“A Belvárosi újságban is meg kellene jelentetni, mert ott folyamatosan, rendszeresen a “Nőverő Juhásznak” aposztrofálták.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük