Az Oroszlánt és a Bakot szerencse éri, a Kost elismerik, a Bika jó hírt kap – Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig

Nyilas

Konfliktus kerekedhet körülötted, aminek közvetve magad is részese lehetsz. Érdemes lenne végig gondolnod, hogyan tehetnél azért, hogy a helyzet rendeződjön, és jobbra forduljon.

Pároddal romantikahegyek várhatnak, turbékolásotokat már-már irigykedve nézhetik a többiek.

Ha még nincs kedvesed, volt kapcsolatodból vonsz le egy nagyon fontos tanulságot, aminek később hasznát veheted.

Bak

Öröm érhet, ugyanis egy számodra nagyon fontos ügy léphet előbbre. Ez további kitartásra és cselekvésre ösztönöz. Szíved választottja környezetében mozoghat valaki, aki féltékennyé tehet.

Addig azonban nem érdemes idegeskedned, míg nincs miért.

Inkább koncentrálj a párodra. Ha egyedülálló vagy, riválist láthatsz egy nőismerősödben. Gondold át, hogy léphetnél túl ezen.

Vízöntő

Kellemes meglepetés vár, ami meglehetősen felvillanyoz. Környezeted is felfigyelhet jókedvedre.

Most különösen szívesen tartózkodhatnak a társaságodban.

Ha van kapcsolatod, közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, remek csapat vagytok. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, akit csakis határozott szavakkal sikerül hatékonyan elhárítanod.

Halak

Ügyeid intézésével szerencsésen és sikeresen haladhatsz a héten. Több szabadidőd maradhat magadra és azokra az emberekre, akik fontosak neked. Jó hír, hogy egy illetőben pozitívan csalódsz, aki korábban rossz fényt vetett magára viselkedésével. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de családi körben annál több értékes óra vár rátok. Szingli vagy?

Egy titokzatos idegenbe zúghatsz bele első látásra.

Forrás

arany

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük