Lepedőakrobata-horoszkóp! Ha tudod mikor született, itt megtalálod, mit várhatsz tőle az ágyban!

Nagyon tetszik egy kollégád és titkon mindig érdekelt, milyen a plátói szerelmed az ágyban? Vagy inkább arra vagy kíváncsi, milyen lehet Ö, akivel minden reggel találkozol a buszon? Megtudnád, hogy mi nem stimmelt a pároddal, aki már nem az? Ezekre a kérdésekre is választ ad a horoszkóp.

Kos

Ha róla van szó, akkor lángol a lepedő. Természetesen ő a domináns, mindenből a legjobbat akarja kapni és ha ez nem történik meg, akkor tovább is áll. Szeret új dolgokat kipróbálni, fontos számára a kielégülés. Amellett, hogy nagyon az igényei és igazi szex-maximalista, szereti az érzelmi stabilitást is, tehát egy szexorientált kapcsolatban nagyon jól tudja magát érezni… Csak nehogy a párja féltékenységre adjon okot.

Bika

Szereti a szépet, ezért ő maga is szép, egy két lábon járó vonzalom. A Bika az a kellemes egyveleg, amelyik amelett, hogy érzéki kifogyhatatlan bravúrokat rejt a tarsolyában. Nem véletlenül, hiszen sokszor a szexbe menekül a hétköznapi unalom és nyomás elől. Csábít, lenyűgöz, magával ragad és elröpít.

Ikrek

Az Ikrek a sokoldalúságról híresek, ezért remekül váltakozik bennük a szeretkezés és a vad szex közti hagnulat. A tökéletes szexpartnert keresik, semmi többet, ha pedig ez megvan utána sikeresen elköteleződnek nem csak érzelmileg de szexuálisan is. Partnerüknek mindent meg akarnak adni és a lehető összes módon izgatni akarják, az összes érzékszervükkel… és ezt el is várja viszont.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük