Bach Szilvia gyomrosa Bagdy Emőkének – Ilyen a boksz!

A gyilkos humor egy kiemelkedő példáját mutatta meg YouTube csatornáján Bach Szilvia (több  mint) humorista, amikor beállt a választási  kampányban, a Fidesz oldalán egyre aktívabb,  Bagdy Emőke klinikai szakpszichológusba.

Nem vicces inkább ironikus

Az alig 3 és félperces videó, szinte azonnal az internet népe egyik kedvence lett, mivel nemcsak a téma, de maga a célba vett személy artikulációja is  segíti a paródiát.

És íme a paródiát inspiráló tiráda:

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”.

Városi Kurír

Jó szörfölést kívánunk, Prof. Dr. Bagdy Emőke weboldalán!

bach szilvia,

3 thoughts on “Bach Szilvia gyomrosa Bagdy Emőkének – Ilyen a boksz!

  • Vigyázat!
    Az eset a Bagdy Emőke honlapjára utaló klikknél nemkívánatos tartalmat jelzett!

  • Nem akarom megnézni, pedig biztosn jó. De ez a Bagdy ,,,valamikor jegyzett, tudós ember volt …..az idő, a kegyetlen dementia …..kínos ….

  • Kedves Toller Béla! Bagdyt most is jegyzik, de már csak a fideszes körökben. Hihetetlen, hogy mennyien eladják magukat kilóra a rezsimnek. Ha ápr. 3.-án nem a fidesz nyer, vagy legalábbis nem lesz kétharmaduk, ezekkel az emberekkel vajon mi lesz? Na de ez már legyen az ő szocproblémájuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük