Sorting by

×

Bach Szilvia gyomrosa Bagdy Emőkének – Ilyen a boksz!

A gyilkos humor egy kiemelkedő példáját mutatta meg YouTube csatornáján Bach Szilvia (több  mint) humorista, amikor beállt a választási  kampányban, a Fidesz oldalán egyre aktívabb,  Bagdy Emőke klinikai szakpszichológusba.

Nem vicces inkább ironikus

Az alig 3 és félperces videó, szinte azonnal az internet népe egyik kedvence lett, mivel nemcsak a téma, de maga a célba vett személy artikulációja is  segíti a paródiát.

És íme a paródiát inspiráló tiráda:

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”.

Városi Kurír

Jó szörfölést kívánunk, Prof. Dr. Bagdy Emőke weboldalán!

bach szilvia,

átver

3 hozzászólás

 • 2022.02.20 - 11:19
  Közvetlen hivatkozás

  Vigyázat!
  Az eset a Bagdy Emőke honlapjára utaló klikknél nemkívánatos tartalmat jelzett!

  Válasz
 • 2022.02.20 - 17:24
  Közvetlen hivatkozás

  Nem akarom megnézni, pedig biztosn jó. De ez a Bagdy ,,,valamikor jegyzett, tudós ember volt …..az idő, a kegyetlen dementia …..kínos ….

  Válasz
 • 2022.02.20 - 21:59
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Toller Béla! Bagdyt most is jegyzik, de már csak a fideszes körökben. Hihetetlen, hogy mennyien eladják magukat kilóra a rezsimnek. Ha ápr. 3.-án nem a fidesz nyer, vagy legalábbis nem lesz kétharmaduk, ezekkel az emberekkel vajon mi lesz? Na de ez már legyen az ő szocproblémájuk

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.