Bajor Lili esete egy gyűlöletkampány-fűtöttel a Ferenciek terén: “…mondtam b..meg, hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni!” – majd bement a templomba….

Orbán gyűlöletkampányának vuduzottja Budapesten jártában-keltében a Ferenciek tere felé battyogott, ahol a benne dúló indulat végre céltáblát talált: Bajor Lili színésznő SzFE-s pulcsiban ült és békésen kávézott. Ezt az impertinenciát nem tűrhette a mélymagyar felhergelt és támadásba lendült….

Gyűlölünk, gyűlölgetünk….

Bajor Lili színésznő közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra az esetre, ami tegnap történt vele a Ferenciek terén.

“Na én nem vagyok egy nagy Facebook posztolòs ,de … Ma SzFE-s pulcsiban ültem a Ferenciek terén, békésen iszogattam a kávémat amikor

a semmiből konkrétan nekem jött egy férfi, hogy nyugodtan menjek tüntetni csak előtte kérjek Soros Györgytől pénzt, ő úgyis a haverom, ő majd ad nekem.

Kérdeztem hogy mi a valódi probléma, nem válaszolt….

Mondtam hogy akkor most már mondja ha leállt kötekedni ,kérdezzen bátran ha valamit nem tud.A válasz:

Mondtam baszdmeg hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni !

Majd bement a templomba.

Mondtam :

Jó imádkozást Uram !

Éppen anyukámmal beszéltem telefonon, akivel egyszerre lettünk nagyon idegesek és közben ugyanannyira tehetetlenek is

Meg akartam vàrni ,de ha ki is jött volna és én el is mondhattam volna neki ami még bennem maradt akkor sem értette volna. Nem akarta. Azt gondolom ebben elsősorban nem a fizikai fölénye volt ijesztő .(Bár az mindenképp aggasztó tapasztalat hogy látványosan elfordultak az emberek, senki nem sietett oda segíteni .)

Innen üzenem, hogy holnap is ebben a pulcsiban megyek dolgozni és hogy abszolút nem félek tőle!”

Sajnos nem egyedüli az eset….

Keddi hír, ez is:

További gyűlölők a közelmúltból…

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Bajor Lili esete egy gyűlöletkampány-fűtöttel a Ferenciek terén: "...mondtam b..meg, hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni! Majd bement a templomba....

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.