Balog miniszter bírja az UFO-látta Eddát – megdobta a mi pénzünkből 6 millióval

Balog Zoltán mindenminiszter saját keretéből bőkezűen osztogatta a köz pénzét, ezúttal a legtöbbet az EDDA zenekar, Kovács Kati bakelitlemezei és az MTVA kapták.

Balog-fülnek kedves dalok

NKA honlapján megjelentek a februári kedvezményezettek, azok, akiket a miniszter saját keretéből támogatott. Ilyen módon különböző kórusok, fesztiválok egyéb kulturális projektek kaptak – néhány 100 ezertől 2-3 millióig – miniszteri apanázst.

A legbőkezűbben Balog Zoltán az MTVA-t támogatta meg Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására (közel 7,5 milliós forint).

A második helyezett a Fidesz- és az UFO-k holdudvarhoz tartozó Pataky Attila zenekara, az EDDA lett. Az egykor a miskolci prolivilágot és a csöveseket képviselő, de azóta egészen más irányt vett miskolci zenekar Aréna-koncertjére és egy dupla album kiadására 6 millió forintot kap a minisztertől. Nemrég Orbán azt nyilatkozta Miskolccal kapcsolatban:

Nyugat-európai mércével is az mondható, Miskolc egy olyan várossá vált, ami szép jövő előtt áll. Pataky Attila lassan megírhatja a visszatérek Miskolcra című slágerét.

Fene a gusztusát!

Orbán nótát rendelt Pataki Attilától

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük