Beesett az augusztusi szerelmi horoszkópod! - Lánykérés, szakítás, megcsalás, gyermekáldás - kinek, mi! - Városi Kurír

Sorting by

×

Beesett az augusztusi szerelmi horoszkópod! – Lánykérés, szakítás, megcsalás, gyermekáldás – kinek, mi!

A szerelem az egyik legfontosabb dolog a világon. Szerelmesnek lenni fantasztikus, olyankor úgy érezzük, hogy számunkra nem létezik lehetetlen, nincsenek akadályok, és miénk az egész világ. Azonban, ha valami történik, akkor pillanatok alatt szerte tud foszlani ez a rózsaszín köd. Tudd meg a horoszkópodból, mi vár rád augusztusban szerelmi téren!

Hirdetés

Bika

Ez a hónap igen meghatározó lesz számodra, hiszen nagyon harmonikus, és szerelemben gazdag napok várnak rád. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében fel fog lángolni a szerelem lángja, így végre boldog lehetsz. Azonban jobb, ha óvatosan kezeled a helyzetet, mivel nem biztos, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz.

Ikrek

Ebben a hónapban leginkább magaddal leszel elfoglalva, és ez nem igazán esik majd jól a partnerednek. Kisebb viták, és nézeteltérések alakulhatnak ki köztetek. Az egyedülállók most könnyebben párra találhatnak, a csillagok állása szerint életre szóló kapcsolatot is köthetnek.

Rák

Érzelmi szempontból nem lesz túl könnyű ez a hónap számodra. Túl nagyok az elvárásaid, és emiatt számos problémád adódhat, és a rég megoldásra váró nézeteltéréseid is előtérbe kerülhetnek. A hónap második felében nem árt egy kicsit visszafogd magad, mert könnyen elcsábulhatsz. Az egyedülállók számára remek lehetőségek nyílnak ebben a hónapban.

Oroszlán

Nem ez a hónap lesz a legjobb számodra, hiszen partnered állandó féltékenykedése már teljesen kikészít. Még az is megtörténhet, hogy a szakítást fontolgatod. Ha egyedülálló vagy, számos futó kalandban lehet részed, de jó, ha tudod, hogy egyikre se alapozhatod a jövőd.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.