Connect with us

Voks 2024

Tessék mondani, a béke tényleg azon múlik, hogy 13, vagy 16 narancssárga nyakkendős Fidesz-képviselő ül az EP-ben?

A gondoskodó kormány megvédi a srácainkat attól, ami nem létezik, miközben a valós veszélyekről tudomást sem vesz
Megosztás

Annyira szeretnék -már csak tapasztalatszerzés okán is- egy órára elvakult Fidesz-hívő aggyal gondolkodni, hogy megértsem, miként képzelik a frenetikus békemenet és a választás után, mondjuk június 10-én reggel a napot! Tényleg beveszik, hogy Orbán Viktor megállítja az „ellent”, leülteti az agresszort egy reggebédre és mire a szalvétával megtörlik a szájukat béke lesz? És bedőlnek annak, hogy aki nem hisz ebben, az háborút, halált, atomháborút akar?

Egyszerű-aggyal az értelemhiánnyal küszködőknek?

„Egészen zavarba ejtően leegyszerűsödött a Fidesz eddig sem túl sok áttétellel megfogalmazott mondanivalója. Hogy mennyire lovallták bele magukat a „háború / béke” lecsupaszított ismételgetésébe, azt jól mutatja az alábbi Facebook-poszt is. Ebben lerántják a leplet arról az eszelős háborús őrületről, miszerint orosz rakétákat lőnek le Ukrajna felett, ahelyett hogy békepárti módon néznék, ahogy civil célpontokat találnak el. Bónusz: ATOMHÁBORÚ” – vetette fel a Telex az alábbi példa alapján:

A posztot 9.700-an like-olták, vagy mosolygós arccal jutalmazták, nagy többségben ezt az elmés mondatot írták kommentebe:

„Legyen béke!”

és 800-an érdemesnek tartottál megosztásra is.

Mielőtt azt gondolná bárki, hogy egyedi az eset, még pár példa:

fidesz

Szerző