Bencsik egyik cikkében azt írja, hogy a baloldali pártoknak nincs programjuk, üzenetük. Nem képesek alkalmazkodni a fejlődő világ kihívásaihoz. Felvetődik a kérdés a Fidesznek mi a programja? Folytatják, amit eddig.

Ez bizony a nagy semmi, az elmúlt 8 évben nem az országot kormányozták.

A sorosozás, a civilek megbélyegzése, sajtó-és véleményszabadság korlátozása, xenofób kampány, koncepciós perek, sajtó-és médiaterror, aktivisták vegzálása hatóságok által, közmunkások megfélemlítése, a szegénység letagadása, ételosztások betiltása, kórházi több órás várólisták! Lebutított oktatási rendszer.

Mindez mennyiben igazodik a fejlődő világhoz, Bencsik uraság?!

Hol itt a morál, amiről ön beszél? Hol vannak az értékek? Maguk demagógiára építették fel úgynevezett programjukat. Ebből élnek 2010 óta. Ön ezt írja:

„Semmi sem számít csak önmagad. (…) Csak önmagadra koncentrálj, és csak azok társaságát keresd, akik ugyanúgy vélekednek.”

Ezt ön a liberálisokra vetíti rá, mint hibát. Az első mondatot úgy veszem, hogy az egy Bencsik-féle beismerés. A következő frázist már érdemes közelebbről megvizsgálni.

Nem tudom, hogy önt hogyan nevelték a szülei, de valami nagyon félrecsúszhatott. Teljesen természetes, hogy az ember elsősorban olyan társaságot keres, akikkel egy nézetet vall, illetve hasonlóan gondolkodnak a világ dolgairól. Ám szívesen ül le vitázni ellentétes véleményen lévő személlyel is.

Ez a normális, amikor létezik a párbeszéd két, vagy akár több egyén között.

De a Fidesz ezt a csapot elzárta.

Sem magának, sem senkinek nincs joga a jobboldalon, hogy minket kérjen számon. A felelősség az önöké.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét