Borkai alighanem újabb pofonba fut bele a jövő héten

Steinmetz Ádám olimpikon, jobbikos országgyűlési képviselő törvényjavaslatát tárgyalja, méghozzá nyilvános ülésen november 13-án a MOB. A javaslat a Borkai-ügyben született.

Megrázta a pofonfát

Jelenleg a sporttörvény szabályozza a helyzetet. Ez alapján az veszti el érdemtelenség miatt az olimpiai életjáradékát, aki büntetett előéletű, vagy próbaidőre bocsátották – ez esetben a próbaidő végéig nem kap életjáradékot. (hvg) Ezt a megfogalmazást bővítené most a jobbikos képviselő. Ennek támogatásáról, vagy elvetéséről dönt az ülésen a MOB.

Bármi is lesz a végeredmény, már maga az ülés ténye és annak nyilvános volta is jelez egyfajta hangulatot, ami pillanatnyilag az ország jelentős részét jellemzi. Ezért Győr botrányos körülmények között lemondani kényszerült polgármestere semmiképen nem tud jól kijönni már sokadszor az önmaga által gerjesztett ügyből.

Előzmény

2 hozzászólás

  • 2019.11.10 - 08:27
    Közvetlen hivatkozás

    Egy olimpia, vagy egyéb világversenyek amúgy a sportolók sokaságának elmondása alapján egy folyamatos szado-mazo, hardcorn pornó orgia. Az, hogy uborkai félrekúrt, az családi ügy. Semmi köze nincs az olimpiai életjáradékához szerintem. Ebben az országban “baloldali” politikustól még nem vettek el semmit, lehetett pedofil, gyilkos, bűncselekmények, csalások százait követhette el, akármi. Következmény minimális volt, vagy semmi. Legrosszabb esetben háttérmunkára vonult a szent pártban.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük