Óriási Tesco-bejelentés! Mától a nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak!

A magyarországi Tesco-vezetőség úgy döntött, hogy duma helyett a tettek mezejére lép. Közel 200 üzletében élhet a kedvezmény lehetőségével a több, mint 2,5 millió magyar nyugdíjas. Mielőtt azt mondaná a semminek örülni nem tudó, hogy persze, mert akkor nő a forgalma és mást is ott vesz a betérő vásárló, ami persze lehet, hogy igaz, azért ez mégis méltánylandó kezdeményezés!

Minusz 5 %!

Április 19-től, vagyis a mai naptól, minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat. Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez

– olvasható a társaság közleményében.

Csak az igazolványra van szükség….

A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén kapnak 5 százalék kedvezményt vásárlásuk végösszegéből,

az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény pedig 9999 forint, vagyis 200 ezer forintnál húzták meg a vásárlási összeghatárt a kedvezmény igénybevételéhez.

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel.

A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen”

– idézik Pálinkás Zsoltot, a Tesco Magyarország vezérigazgatóját.

Forrás

Nem választást akarnak nyerni, csupán segítenek!

Emlékeznek még hányszor és hányféleképpen emlékeztette rá a regnáló kormány, hogy árstoppot vezetett be és, hogy ez mekkora nagy dolog? Hát tessék: egy magáncég minden árucikkére kedvezményt biztosít a nyugdíjasoknak. Arról nem is beszélve, hogy feltehetően a többiek, akik árgus szemekkel figyelik, mit csinál a vetélytárs, akár kedvet is kaphatnak és Ők is hasonlóan járnak el. Orbán úr, erre mi a válasza?

Kapcsolódó

7 thoughts on “Óriási Tesco-bejelentés! Mától a nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak!

  • Orbán mit szól hozzá? Ki akarja zavarni az országból őket. Remélem ez a csont a torkán akad, és belefullad minél előbb!

  • Remélem ohgy még sokáig marad a TESCO.

  • Remélem sokáig marad a TESCO.

  • Mi a nyugdíjas igazolvány?

  • Szeretnék nyugdíjas kártyát ,hol kell igényelnie?

  • Szeretnék nyugdíjas kártyát igényelni,csak nem tudom hol kell!

  • Zsuzsa egyetértek veled! Ha már torkán akadt volna bármi – már az is régen lett volna!!! Én már évek óta Csau sorsán látnám legszívesebben! Vagy ahogy pár hete egy amerikai magyar srác feltette a netre! „Nálunk Amerikában orsós már a lámpavason lógna!, ti otthonélő birka magyarok megérdemlitek őt, mert hagytátok idáig eljutni!” kurvára igaza van! Az ország minden normális emberének a szégyene a mocsadék tolvaj!!! a pedofil, kurvahajcsár, ereszen leszökő buzi, csaló gazságügyi miniszter, a debil tehén lányával – akinek még azt sem tudta megtanítani, hogy szaros pelust nem dobunk el!!! Az erkölcsi mércém legalját nem éri el, sem emberileg, sem politikusként, sehogy!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük