Budapesti napfelkelte a Volvo C40-el

Az első tisztán elektromos Volvo Crossover szabadidőjármű a Volvo C40 együtt ébredt a várossal a Budai várban, melyet Mosoni Péter kamerája örökített meg.

Digitális életmód és elektromos közlekedés. Most közelebb, mint valaha

A teljes mértékben a C40 Recharge modellbe integrált, és érintésmentesen, hangvezérléssel működő Google Maps és Google Assistant valós idejű forgalmi információk és automatikus újratervezés funkció segítségével könnyíti meg a célba érést.

Segít megtalálni a töltőállomásokat

A beépített Google Térkép segítségével az útvonalra eső töltőállomásokat is megjelenítheti. Ez különösen hasznos a hosszabb utak során: a rendszer segít a tervezésben és abban, hogy gond nélkül utazzon.

A C40 Recharge karcsúsított crossover sziluettje, valamint alapkivitelben kínált kontrasztos fekete tetőlemeze, külső tükörháza és egyéb, harmonizáló stíluselemei lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a modellnek.

A pixel fényszórókkal elkerülheti az úton közlekedők elvakítását. Ennek érdekében minden fényszóróegységben 84 darab Pixel LED-et alkalmaztunk. Ezek alkalmazkodnak a C40 Recharge előtti forgalomhoz, miközben folyamatosan hatékonyan világítják meg az utat.

Prémium média- és audioélmény. Kéz nélküli vezérléssel.

A C40 Recharge fedélzeti rendszere a Google Asszisztensnek adott, szóbeli utasításokkal vezérelhető. Ismerős felületen keresztül használhatja a szórakoztató funkciókat, vagy tarthat kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival – mindezt hangvezérléssel. Az alkalmazások széles kínálatához hozzáférést biztosító Google Play áruház és a prémium Harman Kardon audiorendszer révén minden eddiginél szorosabb kapcsolatot teremthet autójával.

Bőrmentes belső tér

A C40 Recharge belső tere 100%-ban bőrmentes – beleértve a kormánykereket, a sebességváltót és a kárpitozást is. Hiszünk benne, hogy ez a fényűzés és az anyaghasználat új, tiszteletteljes és zöld értelmezését képviseli.

Forrás: volvogaleriabudapest.hu

TROLLVERDA

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

14 Toyota Land Cruisert kaptak a határvadászok

One thought on “Budapesti napfelkelte a Volvo C40-el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.