Bulibárók hétvégi horoszkópja – Akiknek jelszavuk: lazulás…..

Hamarosan bedurran a nyár, sőt már el is kezdődött! Nem csoda hát, hogy a horoszkóp szerint a csillagjegyek nagy többsége ezen a hétvégén már pakol és azt keresi, hová utazzon a hosszú hétvégén. Az igazi bulibárók most nem tudják és nem is akarják megtagadni magukat.

Oroszlán

A buli, a szórakozás az élete, de csak a saját szabályai szerint, mint uralkodó, csak azokban a bulikban érzi jól magát ahol az ő szabályai, tetszése szerint történnek a dolgok. Szórakozás terén sem kenyere az alkalmazkodás, sőt elvárja, hogy mindenki úgy „mulasson” ahogy neki jó.

Ez a hétvége minden elvárásának megfelel.

Kos

Ez a csillagjegy igyekszik minden hétvégi tevékenységét is szórakozássá maszkírozni, ha például ajándékvásárlást tervez, azt is igyekszik élvezetessé tenni a maga számára és mivel sikerül is a terve a jó kedve okán mindenki jókedvű lesz körülötte.

Az estéket viszont a felhőtlen szórakozáséra szánja.

Mérleg

Akármilyen meglepő is, a világ által csendesnek hitt csillagjegy a lelke mélyén oda van a bulizásért, ő egy titkos bulibáró. Látszólag sokszor kéreti magát, de nem árt tudni, hogy olyankor belülről alig várja, hogy igent mondhasson a meghívásra így lesz ez a hétvégén is. Hajrá!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Forrás