Sorting by

×

Büntetőeljárást..! – Az ember úgy érzi, ennél mélyebbre nem süllyedhetünk…

Amióta Magyarországon – tizenkét éve Orbániában – demokrácia van, folyamatosan, legfőképpen pedig választások – “választások” – előtt az ember úgy érzi, ennél mélyebbre nem süllyedhetünk…

Itt tartunk

Most is: ami kampány címén megy, az valami pokoli. Csak nézünk magunk elé, és nem értjük: hogy van az, hogy a médiahatóság, az ügyészség egyaránt tétlen? Hiszen ez olyan mulasztás, amely miatt akár büntetőeljárás következhet…

Szerintem mind a Fidesz, mind az ellenzék ellen büntetőeljárást lell indítani. Elvégre az uszításnak, a náci módra uszításnak, hazudozásnak, rágalmazásnak kampány idején is gátat kell vetni – arról nem is beszélve, hogy nálunk gyakorlatilag folyamatos a kampány. Ebben tehát elviselhetetlen volna bármiféle kettős mérce – az ügyészség pártatlanságának, függetlenségének demokratikus alapértékéről, fontosságáról nem is beszélve. Bár a nemzetikeresztény kormánypárt védelme nyilván az ügyészségnek is elsőrendű kötelessége, ám abból nem következik, hogy el kellene néznie a különböző libernyák túlkapásokat..!

Goebbelsi plakátok

Például a Fidesz ellen a goebbelsi plakátok miatt. A sorosozó óriásplakátokért – elévülés? – talán már nem, de a “veszélyesek”-plakátok miatt bizonyára. Aztán ott van a “gyermekvédelmi” hecckampány, például a maga botrányos “társadalmi célú” videóklipjével, amely rágalmaz, uszít, legfőképpen pedig elköveti a kiskorú veszélyeztetése bűncselekményét… Milyen dolog egy ártatlan gyerek szájába adni, hogy a dolgozat ma elmaradt, helyette egy LMBTQ-s bácsi(?) beszélt a nemátalakító műtétek szépségéről..?

 

Sem a médiahatóság, sem az ügyészség nem kérdezi meg, hogy pontosan mikor és hol is történt ez? Senki sem kutatja, hogy csak az általános iskolákat fenyegetik így – a középiskolákról, különösen a gimnáziumokról beszèlni sem érdemes -, vagy már bemásztak óvodáimk kerítésén is? Senki se. jelenti föl az ebben részes pedagógusokat?! Pedig e mulasztásról valamikor csak el kell számolni!

Viszony a valósághoz…

De az ellenzéki kampányszövegek miatt is eljárást kell indítani! Milyen dolog az Orbán-kormányt korruptnak, vagy egyenesen tolvajnak nevezni..? Bizony, ez is uszító szöveg..!

Nem lehet vitás tehát, hogy a büntetőeljárásokat régen meg kellett volna indítani, a médiahatóságnak is régen cselekednie kellett volna!

Természetesen minden eljárás legelső lépése annak tisztázása, hogy a különböző kampányszövegeknek, állításoknak milyen a valósághoz való viszonyuk…

nem süllyedhetünk,

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2022.03.23 - 19:26
  Közvetlen hivatkozás

  Tisztelt ujságíró – el vagytok rohadtul tévedve – a provokáció egyértelmüen a Fasiszta gondolkodásu Fidesz teszi akik bukott komcsik voltak – akik folyamatosan az emberek pofájába hazudik – az ügyészséggel kapcsolatban ők e fasiszta ideológiáju barom Fideszt védik – nekik azok nem büncselekmények amiket a Fidesz iletve zsidó közeli érdekeltségek követttek el – lásd Devizahiteles büncselekmény – de ez azért van mert ŐNKÉNYURALOM VAN és minden állítólagos állami alkalmazott féltve álását inkább finoman kijelentve politikai picsát nyak a jog egyenlő alkalmazása helyett . Tehát nem “libernyák a hülye ” – értelmezzétek a fasiszta elképzlést ami a Fidesz tesz – fizetett provokátorai által . Diszkriminativ viselkedés a facebookon – a lakálymédiában – a mi pénzünkön pofázik a fidesz ellenünk aki Demokráciára vágyunk és nem kifosztó DENGSZTER BANDÁRA / tehát ki a fasizsta “fasizmus (főnév)

  1. Egy társadalmi rendszer, amely romboló célokat nyílt erőszakos eszközökkel ér el.

  A fasizmust könnyű felismerni, mert módszereiben benne van az erőszak, és fő eszköze a megfélemlítés. A fasizmus élén egy zsarnok áll. A fasizmus elnyomja a szembenállást.
  EZ NEM AZ ELLENZÉKRE VONATKOZIK AHOGY A POFÁNKBA HAZUDJÁK

  Válasz
  • 2022.03.24 - 07:10
   Közvetlen hivatkozás

   Ritkán válaszolok más kommentjére, de most, látva az Ön kiborulását, megteszem. Gusztos cikke – bár talán rögtön nem nyilvánvaló – iróniát is tartalmaz. A végén a megoldásban: eljárás az ellenzék ellen izgatásért, rágalmazásért – amelynek célja a valóságtartalom megállapítása. Azé a tartalomé, ami nyilvánvaló, mármint, hogy Orbánék lopnak, hazudnak, lopnak…
   Kérem, ne izgassa fel magát, a következő hetekben sem, amikor még mocskosabb fordulatokat vesz majd a kampány, mert akár nyer az ellenzék, akár veszít, szüksége lesz a támogatóira.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.