Buszkatasztrófa az M5-ösön, rengeteg a sérült, teljes az útzár – részletek!

Teljes útzár mellett dolgoznak a mentők, rendőrök, tűzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében, ahol egy utasokat szállító autóbusz borult az árokba.

34 sérült, egy halott

rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap reggel egy külföldi utasszállító autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és árokba borult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a helyszínelés és a mentés reggel nyolc óra után is tartott.

A legfrissebb információk szerint a balesetnek 34 sérültje van és egy ember elhunyt.

További híreink>>>>>>>>>>>>>>>

Frissítés!

Vincze-Messzi Adél a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta:

a buszon a baleset idején 46-an voltak, két sofőr és 44 utas. A balesetben egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek

Győrfi Pál kiemelte:

a mentést két mentőhelikopter és 14 mentőautó végzi, jelenleg is tartanak még a kórházi átadások. A balesetben egy 35 éves férfi halt meg a helyszínen – mondta a szóvivő.

Minden utast kórházba visznek vizsgálatokra

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lengyel utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál. Az autópályát a főváros irányába teljes szélességében lezárták. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest felé tartó járműveket a kisteleki lehajtónál a 140-es kilométerszelvényben terelik le az M5-ösről, és csak a 114-es kilométerszelvényben Kiskunfélegyházánál térhetnek vissza a sztrádára.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük