Ceglédi Zoltán: Kedves Kubatov Úr, legyen oly’ barátom, és ha hazatért, jöjjön már BKV-zni velem egy röpke napig Budapesten!

Hiába, Kubatov Gábor kerítésen belül nem akárki! Ceglédi Zoltán éles szemmel összefüggést vélt felfedezni az említett úr utazási szokása és a Ryanair poggyászbotránya nyomán indított kormányzati vizsgálódás között.

Kubatov úr, utazgasson csak…..

Czeglédi Zoltán közösségi oldalán üzent az FTC-elnök– és egyben Fidesz-pártigazgatónak:

“Kedves Kubatov Gábor!

Olvasom a hírekben, hogy ön is a poggyászbotrányos Ryanair-géppel utazott (meg is lepődtem, hogy nem habonyba-rogánba’ nyomja a magángépezést). Olvasom a hírekben azt is, hogy HOPPÁ, kormányzati vizsgálat indul a poggyászbotrányos Ryanair-gép ügye miatt.

Kedves Kubatov Úr, legyen oly’ barátom,

és ha hazatért, jöjjön már BKV-zni velem egy röpke napig Budapesten! Ha magának még nem büdös a hétköznapi emberek élete (“keményen dolgozó kisemberek”, jut eszembe hirtelen), ha ön a tájékozódási dzsungelfáklya a különgépes-TEK-es luximuxi arcoknak, akkor mutatnék még csuda dolgokat.

Meg fog lepődni, hogy nem a Ryanair fapados igazán, hanem ez a nyomorult budapesti tömegközlekedés. (oszd meg, ha te is szeretnéd, hogy megmutassam Kubatov Gábornak a főváros koronaékszerét, a pompás BKV-t)”

Hozzátennénk, hogy az is sokat segítene, ha a MÁV valamelyik járatára is felülne!

Mi is az a Ryanair-ügy?

Mint ismert, két hete vasárnap a Ryanair Budapest-Las Palmas járatával a csomagok jelentős hányada nem érkezett meg, emiatt több tucat utas csomagok nélkül maradt a Kanári-szigeteken. Múlt vasárnap megismétlődött a botrány, a légitársaság már Budapesten közölte az utasokkal, hogy a csomagokat nem viszi el a gép, mert túlsúlyos. Választás elé állították az utasokat: vagy maradnak a gépen, és később kapják meg a csomagjaikat kint, vagy ha ez így nem jó, akkor szálljanak le.

Budapest Főváros Kormányhivatala közleményben jelentette be, hogy a Ryanair poggyászbotránya miatt György István, Budapest kormánymegbízottja azonnali, átfogó vizsgálatot kezdeményezett a fogyasztóvédelmi főosztály bevonásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük