Cenzúráz, vagy cenzúráztatik – ez a mimagyar-árok két új partja!

Érdekes ez a mimagyar-árok, nem csak két partja van. Választás előtt más dimenzióban is kettészakadtunk: cenzúrázókra és cenzúrázottakra. Ez ám a hungarikum!

A lényeg: a kettészakadás és a gyűlölet!

Hihetetlen, hogy a Fidesz és holdudvara ekkora hátszéllel, kifogyhatatlan pénzforrással miért kényszerül arra, hogy pitlák módon megpróbálja behúzni a közösségi oldalak teljes palettáját. Olyan ciki, – nekik úgy tűnik, nem – hogy pár óra alatt megdőlnek, és megy a bruszt tovább. Persze addig sem foglalkozik a változtatni akarók csoportja azzal, amivel kell, hanem védekezik, újraír, helyreállít. Végül is ez is eredmény, nem is kicsi….

Mégis, mennyire égő, hogy felnőtt emberek adják nevüket, arcukat az eleve kudarcra ítélt sumáksághoz, nem gondolva például a gyerekeikre, akik lehet, hogy nem akarják a szülői stigmát magukon viselni.

A keszthelyi kiskirályság elnyerése a harc célja

A hadüzenet az volt, hogy a Balatoni krónika facebook oldala

“eltávolította az első posztját, amely alatt számos hozzászólás kérte számon Nagy Bálintot és a frissen bejelentett képviselőketjelölteket, valamint a médiaegyensúly jegyében a mi jelöltjeink életrajzát is linkelték. A hozzászólót – lévén ismert ember – tiltani először nem merték, így leszedték a teljes posztot, majd újra kirakták. Ehhez még erélyesebben szólt hozzá az elhallgattatott szimpatizánsunk. Hozzászólásait azonban elrejtették, eltávolítottak a KÖZPÉNZBŐL fenntartott oldalon, végül kitiltották!”

Több se kellett….

Egy órával később már újra kint volt az összes törölt hozzászólás a konkurens keszthelyi oldalon, úgyhogy csak a szégyen, meg a pironkodás az eredmény, amit a fentinek sikerült elérni.

Hát így éldegélünk manapság kerítésen belül, amúgy magyarosan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük