Ha Digi a szolgáltatója, ne csodálkozzon a következő számláján

A magyarországi árszínvonal a megszokottnál jelentősen gyorsabb emelkedése és az energiaválság növelte vállalati működési költségek ellensúlyozása érdekében növeli előfizetői díjait a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft – tudatták közleményükben.

Read more

Ha szerda, akkor házkutatás?! Érintett a zuglói önkormányzat és a polgármester, Horváth Csaba otthona – Frissítve!

Szerdán reggel az ügyészség munkatársai jelentek meg a Zuglói Polgármesteri Hivatalban, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft.-nél, valamint az otthonomban – közölte Horváth Csaba polgármester a közösségi oldalán.

Read more

Hogy mitől hízik a 4iG-kisgömböc? – A mi pénzüktől és a kormány jószándékától…

Hétfőn délelőtt Hadházy Ákos független képviselő vetette fel a lehetőségét annak, hogy a Jászai Gellért többségi tulajdonában lévő kormánykegyelt 4iG év eleji nagybevásárlásra készül és már kosarába tette a Digi-t szőrőstől-bőrőstől. Délutánra tényként közölték, hogy az üzlet megköttetett és a pénztártól való távozás után….

Read more

Hadházy: megnyerheti az ellenzék a választást, de Orbánéknál lesz a kapcsoló – Az Antenna Hungária Zrt. többségi tulajdona is Orbánék emberéhez kerül

Lassan a legnagyobb botrányok is elvesznek a propaganda által keltett zajban. Pedig ez a látszólag ártatlan közlemény is egy óriási disznóságról szól: az állami Antenna Hungária Zrt többségi tulajdona is Orbánék emberéhez kerül. Mit jelent ez?

Read more

Pin It on Pinterest