Aligaiak, mit vagytok úgy oda? Az építtetők ugyan felparcellázák és lekerítik a Balaton partját, de cserébe építenek majd egy pöpec kis kilátót

Új fejlemény a Club Aliga-sztoriban: a hajdani pártüdülőt tulajdonló Pro-Mot Hungária nevű cégben meghatározó tulajdonrészt szerzett Bayer Property Zrt. – melynek ügyvezetője Balázs Attila NER-közeli ingatlanfejlesztő – ajánlatot tett Balatonvilágos önkormányzatának, hogy amennyiben hatályon kívül helyezik a helyi lakosok Balaton-parthoz jutását garantáló településrendezési szerződését, akkor a Club Aligát fejlesztő cég közel milliárdos fejlesztést ígér a falunak – tudta meg a Magyar Narancs.

A Fertő tavi beruházás -egyelőre- megállítva, de ezzel egyidőben feltűnt Lázár János árnyéka is

A Fertő tavi beruházás környezetvédelmi működési engedélyének visszavonására és új eljárás lefolytatására kötelezte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatalt a bíróság a múlt hét pénteken tartott tárgyaláson, közölte hétfőn a Greenpeace Magyarország.

Tompos: a kommunista diktatúrából több információ érhető el a magyar beruházásról, mint a magyar kormánytól?

Úgy tűnik, a regnáló magyar kormánynál bevett szokás lett akkumulátorgyár-ügyben, hogy az egy munkahely megteremtésére szánt összeg 38.000.000 forint körül mozog. A napokban bejelentett újabb „szerzemény” esetében az adatot Szijjártó Péter bejelentéséből tudjuk, nem úgy, mint a Debrecenbe tervezett (?) gyárnál, ahol a kínai sajtót kellett segítségül hívni a beruházás adatáért.

Lázár: sajnálom, hogy a Telex a minisztériumból ellopott dokumentumokkal házalóktól szerzi be az információit – A tényekkel nincs baja….

A Telex birtokába került egy néhol indulatos széljegyzetekkel tarkított lista is, amin mintegy nyolcvan, nagyrészt fővárosi fejlesztés lezárásáról döntött Lázár János jelenlegi építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy „élet Fidesz-szokásával”- válaszol.döntött Lázár János, jelenleg építési és beruházási miniszter, aki nem cáfolta a dokumentum hitelességét, de azt mondta a portálnak, hogy ha megkérdezik, Ő -szakítva egy „élet Fidesz-szokásával”- válaszol.

Matolcsy György csapongó fantáziája – Meseország újra nyitja gazdaságát

Mostanában mintha nem sok hivatali dolga akadna a Magyar Nemzeti Bank elnökének. A forint gyengülése folytatódik, az árszínvonal emelkedik, a jegybanki alapkamat marad a 0 közelében, s a jegybank már kiadta 330 pontos gazdaságfejlesztési javaslatcsomagját, Matolcsy Györgynek tehát van ideje dédelgetett álmairól felnőtteknek szóló gazdasági meséket írni a Növekedés.hu oldalaira.Mostanában mintha nem sok hivatali dolga akadna a Magyar Nemzeti Bank elnökének. A forint gyengülése folytatódik, az árszínvonal emelkedik, a jegybanki alapkamat marad a 0 közelében, s a jegybank már kiadta 330 pontos gazdaságfejlesztési javaslatcsomagját, Matolcsy Györgynek tehát van ideje dédelgetett álmairól felnőtteknek szóló gazdasági meséket írni a Növekedés.hu oldalaira.