lepcso

Horror a kórházban! Túlélte a kezelést, de mégis belehalt a magyar egészségügybe

Minden kormány-megszólaló arról mesél, hogy a magyar egészségügy nem rossz, csak az elvárásaink, ugye! Az ajkai kórházban szörnyethalt gyógyult beteg esete sem háborít fel tömegeket, biztosan meg kell várni, amíg az Ön hozzátartozójával essen meg hasonló, hogy beteljen a pohár?

lantos-gabriella

Lantos Gabriella: az orvosbárók érdeke a jelenlegi egészségügyi rendszer fenntartása

Az egészségügy helyzetén jelentősen ront, hogy évente 70-80 milliárd forint hálapénz tűnik el jórészt az orvosbárók zsebében, másik 150-180 milliárd pedig a lakásrendelőkben. Lantos Gabriella egészségügyi szakértő szerint, amíg nincs súlyos, elrettentő szankció, a rendszer virágozik.

fagyhalal

Orbán Magyarországán a stadionok füvének fűtése fontosabb, mint az emberi élet…..

Február 20-ig 135-en szenvedtek fagyhalált Magyarországon – jelentette a Magyar Szociális Fórum pénteken a rendelkezésére álló adatok alapján. A szeptemberi hideg napoktól február 3-ig 101-en fagytak meg, azt követően pedig napi átlagban két embertársunk hűlt ki végzetesen.

beteg

Nem bűnős, csak beteg!

Simonton tréning. A rákbetegek „lélekgyógyításának” legdivatosabb módszere. Röviden a lényege, hogy a pacienssel elképzeltetik a daganatot, majd azt, ahogy csökken, megszűnik. A színes fantáziával megáldottak gyakran igazi csatajelenetet látnak lelki szemeik előtt, és – természetesen – azt, hogy diadalt aratnak, legyőzik a gonoszt.

plafon

Jó ómen, ha rászakad a plafon a betegre? – Pillanatkép a dübörgő magyar egészségügyről

A 444.hu-t kereste meg az a kórházi látogató, aki bátorságot öntendő, meglátogatta barátját orrsövény műtétje előtt fizetős  – extra ellátást ígérő – szobájában a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Ami ez után történt, az biztos Soros és a ballibek műve, mert ugye a magyar egészségügy dübörög.

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás