Pintér Sándor bemosakodott és éles szikéjével kettévágta a Honvédkórházat

Pintér Sándor súlyos szétválasztó műtétre készül a fővárosi Honvédkórházban január elsején. Vasárnaptól az intézmény egyik része „Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórház” néven folytatja a belügyi tárca irányítása alatt a működését. A másik, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) részében megmaradnak a katonakórház bizonyos funkciói, s ellátják a NATO feladatokkal kapcsolatos kötelezettségeket – írta a Népszava.

Read more

„Kész, vége, egész egyszerűen nem tudom, hogy mi a megoldás” – véli a háziorvos, aki 2023-ra már nem kap vizsgálati időpontot a betegeinek

Egy Pest megyei háziorvos azt írta közösségi oldalán, hogy a hasi ultrahangra küldött betegei közül ketten is azzal jöttek vissza a napokban, hogy nem tudtak nekik időpontot adni. Sem most, sem jövőre. Ez konkrétum, nem a regnáló szózata ennek az ellenkezőjéről.

Read more

A mentőkkel bemondatják az unalmast! – Utasításra hétfőtől nem végeznek koronavírus tesztelést – No para: a rendeleti kormányzás marad!

Aki csak tehette, eddig sem bazírozott a messze földön híresen jól működő magyar egészségügyre, ha úgy érezte, hogy koronavírussal fertőződött, hiszen mire a háziorvos kérésére kiérkeztek a mentősök, addigra jó pár nap -hét- eltelt. Ezután legalább tiszta a helyzet: ha nem tudja megfizetni a magántesztet az eddig fontos feltételezett szavazó, vagyis a “pógár”, akkor marad az ima.

Read more

Dr. Kunetz: direkt kőbaltával verik szét az egész egészségügyi ellátást!

Manapság, amikor Zacher Gábor szavaival élve “egyszerűen az embereknek már tele van a tökük ezzel az egésszel”, -célozva itt a covid-járvány kapcsán naponta változó kormány-itinerekre- még rátett egy lapáttal a “hozzáértók csapata” és az amúgy is leterhelt háziorvosokra és persze a betegre újabb tortúrát lőcsöltek – hívta fel a figyelmet Kunetz doktor.

Read more

Dr. Kunetz: kedden leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása!

Egy napra leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása, így a stroke ellátás és a betegfelvétel is – közölte a Facebookon Kunetz Zsombor. Az egészségügyi szakértő a bejegyzésében azt írta, hogy a Neurológiai Osztályon azért van szünet, mert a fekvőbetegeknél halmozottan észleltek COVID-19 megbetegedést.

Read more

Orbán, Kásler, Müller, figyeljetek picit! Egy covidos gyerek története…..

Az Orbán-Kásler-Müller trió és a többi beszélő kormány-fej azzal etet minket kerítésen belül, hogy a járványkezelés területén (is) csúcsot dönt a kormány, mindent megtesznek értünk, mi csak oltassuk be magunkat, a többi az ő dolguk és mivel dübörög a gazdaság -nem úgy, mint a “szegény rohadó nyugaton”- minden rendben lesz. Megdöbbentő, hogy hiába tapasztalják az emberek a fentiek ellenkezőjét, csendben tűrjük, hogy mindez megtörténjen velünk.

Read more

Pin It on Pinterest