A „törvénytelen kormány” kifejezés véleménynyilvánítás, vagy 4 milliós bírság jár érte?

Kövér László olvasatában a “törvénytelen kormány” említése a regnálóval kapcsolatban akkora skandalum, hogy 4.000.000.- forint tiszteletdíj elvonást érdemel, aki erre vetemedik. Nem ártana kiadnia egy itinert, amiben közli, hogy -szerinte- mit mennyiért lehet kimondani a képviselőknek az ország házában.

Read more

Borkai-botrány újratöltve – Elitélték a az ikerlányokat

1,5 millió forintra ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli, személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton az emlékezetes, kiszivárgott több mint intim videókat.

Read more

Találd ki mi az: ha az unoka fuldoklik nem lehet, ha bedöglött a motor, akkor igen?

Nem valószínű, hogy találni olyan szülőt-nagyszülőt, aki egy pillanatig is tétovázna, hogy megálljon-e az autópálya leállósávjában ha látja, hogy a gyerek-unoka a kocsiban fuldokolni kezd és ne próbálna segíteni rajta. A törvény azonban 100.000 forintos bírsággal válaszol, ha így tesz….

Read more

Sokba kerülhet a ravaszkodás a horvát tengerparton – Átszámítva akár 80 ezer forint is lehet a  büntetés

Nem egyedi jelenség, hogy a reggel érkezők már egy talpalatnyi helyet sem találnak a horvát tengerparton, mert valakik még este lefoglalták a helyeket ott hagyott törölközőkkel és matracokkal. Egy partszakaszon le akarnak számolni ezzel.

Read more

A karma átka – 3 csillagjegy, aki keményen megszívják előző életükben elkövetett dolgaiért! Te fellélegezhetsz?

Úgy érzed, hogy neked soha semmi nem sikerül? Bármibe is fogsz, balszerencsés vagy, és olyan, mintha egy állandó negatív erő ülne rajtad? Lehetséges, hogy rossz karmával születtél, minden ember megkapja az előző életében elkövetett dolgokért a méltó büntetését.

Read more